Обговорення:Пам'ятник Зої Космодем'янській (Київ)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Перекладено[ред. код]


Видалення[ред. код]

Привіт! Дякуємо за цікавість до проєкту і за створення нової статті.
Однак у Вікіпедії діють певні критерії значущості, згідно з якими статті потрібно створювати тільки про енциклопедично важливі об'єкти. Ваша стаття не відповідає цим критеріям, а отже її доведеться видалити.

У подальшому, будь ласка, зверніть увагу на настанови спільноти Вікіпедії щодо значущості, а також на тематичні критерії значущості осіб, організацій, футбольних команд, книг, фільмів, вебсайтів та комп'ютерних програм. Реклама комерційних і громадських організацій, музичних гуртів, інтернет-сайтів, а також самореклама буде видалятися. Якщо у Вас є можливість підтвердити значущість предмету статті Пам'ятник Зої Космодем'янській (Київ) за допомогою авторитетних джерел, Ви можете її відновити, навівши відповідні посилання у тілі статті.

Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проєктом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

--Sydoruk SV (обговорення) 11:41, 23 червня 2023 (UTC) Наразі цей пам'ятник знесли[1] і в принципі тримати окремі статті під кожен пам'ятник видатним особам звучить дуже дивно. Це скоріше пункт в таблиці "відомі пам'ятники" на сторінці історичної особи[відповісти]

  1. ✙ 🍉 Семенова тут 🇺🇦. Telegram. Процитовано 23 червня 2023.