Останній торнадо акули: якраз вчасно

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Останній торнадо акули: якраз вчасно
Sharknado
Видтелефільм
Жанркомедія
екшн
пригодницький
наукова фантастика
РежисерЕнтоні Ферранте
ПродюсерДевід Майкл Латт
СценаристТандер Левін
У головних
ролях
Ян Зірінг
Тара Рід
ОператорЛора Бет Лав
КомпозиторКрістофер Кано
Кріс Райденаур
КінокомпаніяSyfy Films
Дистриб'юторThe Asylum (США)
Моваанглійська
КраїнаСША США
Рік2018
Дата виходу2018 (США)
КошторисДолар США/$ 3 млн
IMDbID 8031422
ПопереднійАкулячий торнадо 5: Глобальне роїння
syfy.com/sharknado6

«Останній акулячий торнадо: якраз вчасно» (англ. The Last Sharknado: it's About Time, також зветься, як «Акулячий торнадо 6») — це американський науково-фантастичний комедійний фільм-катастрофа 2018 року, знятий для телебачення, і шоста і остання частина серії фільмів «Акулячий торнадо». Режисером фільму виступив Ферранте Ентоні/Ентоні Ферранте, а Іан Зірінг, Тара Рід і Кессі Скербо повторили свої ролі з попередніх частин. У фільмі Фінн і банда використовують подорож у часі для того, щоб зупинити акуляче пекло в історії. Фільм отримав загалом негативні відгуки.

Критика

[ред. | ред. код]

Як і четвертий і п'ятий фільм, заключний фільм отримав загалом негативні відгуки. Фільм має 22 бали на Metacritic, що вказує на «в цілому несприятливі відгуки». Гнилі помідори дав фільму 20 %, заснованих на п'яти рецензії критиків[1].

У ролях

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. {{cite web/url=https://www.rottentomatoes.com/m/the_last_sharknado_its_about_time/website=Гнилі помідори/title=Останній Шаркнадо: Саме час (2018) - Гнилі помідори|дата доступу=18 серпня, 2018|archive-date=2018-11-27|archive-url=https://web.archive.org/web/20181127025158/https://www.rottentomatoes.com/m/the_last_sharknado_its_about_time%7Cdeadlink=no}}

Посилання

[ред. | ред. код]