Ромасанта: Полювання на перевертня

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ромасанта: Полювання на перевертня
Romasanta
Жанржахи
бойовик
трилер
драма
РежисерПако Пласа
ПродюсерХуліо Фернандес
Брайан Юзна
СценаристЕлена Серра
Альберто Маріні
У головних
ролях
Джуліан Сендз[1][2], Ельза Патакі[1][2], Івана Бакеро[2], Макарена Гомес[2], Arantxa Peñad[2], John Shariand[1][2], Laura Mañád[2], Девід Ґантd[2] і Maru Valdivielsod[3]
ОператорХавьер Г. Сальмонес
КомпозиторМікель Салас
МонтажДавід Гальярт
ХудожникБалтер Гелларт
Соня Гранде
Дистриб'юторNetflix
Тривалість91 хв.
Моваанглійська
КраїнаІспанія Іспанія
Велика Британія Велика Британія
Рік2004
Кошторис€4 500 000
Касові збори$265 000
IMDbID 0374180

Ромасанта: Полювання на перевертня (англ. Romasanta) — екранізація однойменного роману Альфредо Конде. Бестселер у свою чергу заснований на реальних фактах з життя іспанця Мануеля Бланка Ромасанта, який в 1850-х роках позбавив життя 13 осіб. Після арешту Мануель стверджував, що вбивав під впливом прокляття, яке перетворювало його в вовка. «Забобонні» свідчення вразили Ізабеллу II, і королева виправдала злочинця.

Сюжет

[ред. | ред. код]

1850 рік, північна Іспанія. У лісах розплодилися вовки. Ніхто не наважується зайти в ліс. Люди в селах налякані. Хоча вони намагаються захиститися за допомогою пасток і рушниць, число жертв все росте, і в цьому є щось дивне. На деяких понівечених тілах знаходять незрозумілі знаки, дивні надрізи, виконані настільки точно, що це не може бути роботою вовків. У пам'яті людей спливає легенда про перевертнів, і це лише підсилює страх. Тільки одна людина насмілюється увійти в ліс. Хто він і яким страшним секретом володіє?

У ролях

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]