Народжена бути поганою (фільм, 1934)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Народжена бути поганою
Born to Be Bad
Жанр драма, мелодрама
Режисер Лоуелл Шерман
Продюсер
Сценарист
У головних
ролях
Оператор Барні МакГілл
Композитор Альфред Ньюман
Монтаж Моріс Райт
Художник Річард Дей
Кінокомпанія 20th Century Pictures
Дистриб'ютор United Artists і Netflix
Тривалість 62 хв.
Мова англійська
Країна США
Рік 1934
Кошторис $252 238
IMDb ID 0024906

Народжена бути поганою (англ. Born to Be Bad) американська мелодрама режисера Лоуелла Шермана 1934 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Летті, молода жінка, яка завагітніла, не будучи заміжньою. Випробувавши на собі гірку долю, вона вирішила, що народжений син Міккі не буде так принижений, як вона. Тому вона відразу з дитинства вчить його спритності, хитрості, обману і злодійства, щоб він був підготовлений до долі, якщо раптом виявиться викинутим на вулицю.

І ось хлопчику вже 7. Звичайно — це ще той шибеник. Що варто йому причепитися до вантажівки, якщо він на роликах? Хіба може малюк збагнути, що є небезпека від зустрічної машини? Добре, що дитина не отримав серйозних каліцтв, крім переляку, а за кермом був добросердий Малкольм, який виявився до того ж ще й забезпеченою людиною. Але коли Летті виявить це, вона вирішує скористатися шансом. Але в поліцейській дільниці виявили, що вона не може за законом виховувати дитину, Міккі у неї забирають.

Малкольм і його дружина Еліс не можуть мати власних дітей і вони приймають рішення взяти дитину на виховання. Спостерігаючи за все зростаючою прихильністю сина до названих батьків і за тією любов'ю, якою вони оточують її сина, Летті ревнує. І вона приймає рішення спочатку спокусити Мела, а потім, шантажуючи його, забрати і сина і кругленьку суму.

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]