Користувач:Незалежний дописувач/Turkish Development Ukraine (будівельна компанія)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Turkish Development
Тип ТОВ
Галузь Будівництво, девелопмент
Спеціалізація Будівництво житлових і нежитлових будівель
Засновано 29 листопада 2019
Засновник(и) Угурал Рамазан,
Костянтин Альперович,
Сергій Черноморець
Штаб-квартира м. Харків, вул. Коцарська, 34
Територія діяльності Україна, м. Харків
Ключові особи Олександр Сорочинський (директор)
Код ЄДРПОУ 43376487
Офіційний сайт

Turkish Development Ukraine (ТОВ «ТУРКІШ ДЕВЕЛОПМЕНТ») — українська будівельна і девелоперська компанія, яка заснована 2019 року і спеціалізується на зведенні житлових і нежитлових будівель у місті Харкові.

Історія

[ред. | ред. код]

1972 року одна з турецьких будівельних компаній отримала перший закордонний контракт. Сьогодні турецькі будівельники працюють у багатьох країнах світу, зводячи готелі, спортивні комплекси, висотні будівлі комерційної та житлової нерухомості. Перша столиця України теж не могла залишитися осторонь від світових тенденцій. Таким чином 29 листопада 2019 року було засновано компанію «Тurkish Development Ukraine», яка займається спорудженням житлових і нежитлових монолітно-каркасних висотних будівель у місті Харкові. За час свого існування компанія звела близько 5 об'єктів нерухомості[1].

Реалізовані проекти

[ред. | ред. код]

Інновації

[ред. | ред. код]

У сучасній нерухомості з'явився новий тренд — японський формат «апато кайдзен», який в Україні впроваджує Turkish Development Ukraine[3]. Цей формат передбачає квартири оптимальної площі в житлових комплексах класів комфорт, бізнес і бізнес +. Будівлі зводяться з якісних матеріалів з найсучаснішими вигодами — безшумними ліфтами, датчиками руху, підсвічуванням під'їздів тощо. Саме поняття «апато кайдзен» походить від японського слова «апато» (апартаменти в багатоквартирних будинках) і «кайдзен» — японської філософії та практики, що фокусується на безперервному вдосконаленні різних процесів[4]. Житлові комплекси з квартирами в форматі «апато кайдзен» розташовані, як правило, в центральних районах міста і підійдуть як для власного проживання, так і для орендного бізнесу.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Об'єкти нерухомості Тurkish Development Ukraine на сайті компанії.
  2. Там же.
  3. Офіційний сайт компанії «Turkish Development Ukraine».
  4. Кайдзен для робітників. Група розробників видавництва Productivity Press. М. Видавництво ІКСІ, 2007, ISBN 5-903148-21-2, 9785903148219 ISBN

Посилання

[ред. | ред. код]

Категорія:Будівельні підприємства України