Лобач Тетяна Георгіївна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Лобач Тетяна Георгіївна
Народилася 8 січня 1974(1974-01-08)[1] (50 років)
Хмельницький, Українська РСР, СРСР[1]
Країна  СРСР
 Україна
 Росія
Діяльність депутатка Державної думи Російської Федерації, політична діячка, бізнесвумен
Alma mater ЧНУ імені Юрія Федьковича (1996)
Членство Державна дума Федеральних зборів Російської Федерації VIII скликання
Посада депутат Державної Думи РФ[d]
Партія Партія регіонів (2014)[1] і Єдина Росія

Тетяна Георгіївна Лобач (нар. 8 січня 1974, Хмельницький, Хмельницька область, УРСР, СРСР) — українська і російська політична діячка. Депутатка та віцеспікерка Законодавчих зборів Севастополя у 2019—2021 роках, депутатка Державної думи VIII скликання з 2021 року.

Через вторгнення Росії в Україну перебуває під міжнародними санкціями Євросоюзу, США, Великої Британії та інших країн[2].

Біографія[ред. | ред. код]

Тетяна Лобач народилася 8 січня 1974 року в Хмельницькому.

Освіта[ред. | ред. код]

У 1996 році закінчила географічний факультет Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича. У 2006 році закінчила навчання в Центрі довузівської, післядипломної та магістерської підготовки Тернопільського державного університету за спеціальністю «менеджмент організацій», кваліфікація — «менеджер-економіст».

У лютому 2016 року з відзнакою закінчила магістратуру Російської академії народного господарства і державної служби при Президентові Російської Федерації за напрямом підготовки «Державне і муніципальне управління».

Політична діяльність[ред. | ред. код]

У 2000 році Лобач стала директором приватного підприємства «Тетянин мис». Засідала в IV і V скликаннях Балаклавської районної Ради, у 2010—2011 роках була заступником голови Балаклавської районної адміністрації з економічних питань. У 2011—2014 роках очолювала Балаклавську районну раду VI скликання.

До 2014 — член Партії регіонів[3], після анексії Криму — член партії Єдина Росія. У вересні 2019 року її обрали депутаткою Законодавчих Зборів Севастополя II скликання, вона стала віцеспікеркою.

Особисте життя[ред. | ред. код]

Лобач є кандидаткою у майстри спорту з плавання, грає у великий теніс. Вона заміжня, виховує сина.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б в https://tass.ru/encyclopedia/person/lobach-tatyana-georgievna
  2. PEP: Лобач Татьяна Георгиевна, Государственная Дума, депутат, заместитель председателя комитета по туризму и развитию туристической инфраструктуры. rupep.org (рос.). Архів оригіналу за 3 січня 2023. Процитовано 3 січня 2023.
  3. Севастопольская Партия регионов самоликвидируется, а в горсовете будет фракция «Российский Севастополь»