Обговорення користувача:AlexChirkin

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Amakuha у темі «Запрошення на Вікіфлешмоб 2016» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, AlexChirkin!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- FileReviewerBot (обговорення) 10:16, 14 вересня 2014 (UTC)Відповісти

Нові зображення[ред. код]

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 10:16, 14 вересня 2014 (UTC)Відповісти

Статтю Способи заміни противогазових фільтрів респіраторів номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Способи заміни противогазових фільтрів респіраторів, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 вересня 2014.--Zvr (обговорення) 16:01, 2 жовтня 2014 (UTC)Відповісти

Статтю Способи перевірки ізолюючих властивостей масок респіраторів номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Способи перевірки ізолюючих властивостей масок респіраторів, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 вересня 2014.--Zvr (обговорення) 16:01, 2 жовтня 2014 (UTC)Відповісти

Статус файлу Файл:Health Service Executive Logo.svg.png[ред. код]

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Health Service Executive Logo.svg.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 16:13, 27 жовтня 2014 (UTC)Відповісти

Ваші роботи[ред. код]

Дві Ваші роботи переніс у Ваший особистий простір, згідно обговорення на ВП:ВИЛ. Ось вони. — Green Zero обг 18:20, 22 листопада 2014 (UTC)Відповісти

По статтям і не тільки.[ред. код]

Добрий день! :-) Кхм! Ну і задачку Ви мені задали! ;-0 Глянув на оце -

Эта статья написана путём перевода текста статьи из русской версии википедии. Перевод сделан с помощью компьютера, и не может не содержать ошибок и помарок. При переносе возникли проблемы с шаблонами книг и статей. Буду благодарен любому участнику проекта, который сможет исправить ошибки, так как я не знаю украинский язык. Спасибо!

Мдя... Ну, врешті-решт, наче помилок наче і не так багато. А що Ви скажете на те, що дійсно, тематика досить вузькоспеціалізована? Може окремий проект зробити? --Nickispeaki (обговорення) 15:44, 23 листопада 2014 (UTC)Відповісти

Ну і виправте всі помилки тут - Користувач:AlexChirkin/Способи заміни противогазових фільтрів респіраторів. А потім дайте комусь почитати. Аби кого знав, хто в темі - то підсказав би.... І ставте на СО шаблон {{Перекладена стаття}} - Шаблон:Перекладена стаття. --Nickispeaki (обговорення) 15:48, 23 листопада 2014 (UTC)Відповісти

  • Погано розумію - що таке вузькоспеціалізована? Це ж суб'єктивна оцінка, від людини сильно залежить, і в списку причин для видалення її, здається, немає. Так ось будь-яку велику енциклопедію взяти - там половина всіх статей вузькоспеціалізовані, і широкій громадськості малоцікаві.

Якщо Ви вважаєте, що потрібен окремий проект - може бути, так і є, але я зовсім не розумію, що Ви маєте на увазі. І хто буде його робити (або хоча б допомагати). Можна перевести на українську мову пару підручників, які використовуються при подготовеке фахівців з охорони праці в США посилання. посилання. Не хочу нікого образити, але змушений зауважити, що допомога учасників української вікіпедії поки виражається у виставленні статей на видалення без конкретних і точних вказівок причин. Ну, якщо вони москалів не люблять - це я розумію, але кому від видалення гірше буде - не москалям адже, а їх землякам, які російську мову не знають ...

Фонд соціального страхування повідомив на своєму сайті, що 73% професійних захворювань на Україні - захворювання органів дихання. Хіба тема не актуальна?AlexChirkin (обговорення) 13:44, 24 листопада 2014 (UTC)Відповісти

Поздравляю! AlexChirkin (обговорення) 15:29, 30 грудня 2014 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії AlexChirkin!

В минулому ви створили 10 статей Вікіпедії та додали 530 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 19:36, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти