Бюро людяності

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Бюро людяності
англ. The Humanity Bureau
Жанр фільм-антиутопіяd
Режисер Роб Кінгd
Сценарист Дейв Шульц[d]
У головних
ролях
Ніколас Кейдж, Сара Лінд, Г'ю Діллонd, Джейкоб Дейвісd, Віселос Реон Шеннонd, Мел Такd, Курт Макс Рунтеd, Лорні Кардиналd, Десті Клайнd, Ніколас Філіповичd, Джетт Клайнd і Девід Лавгрінd
Кінокомпанія Minds Eye Entertainmentd і Bridgegate Picturesd
Мова англійська
Країна  Канада
Рік 2018
IMDb ID 6143568

Бюро людяності (англ. The Humanity Bureau) — канадський фільм-антиутопія 2018 року режисера Роба Кінга. У головних ролях знялися Ніколас Кейдж, Сара Лінд, Г'ю Діллон.

Сюжет[ред. | ред. код]

Недалеке майбутнє. Після низки руйнівних воєн і катаклізмів людство зіштовхнулося з нестачею найнеобхідніших ресурсів, таких як чиста вода, їжа і паливо. В таких умовах уряд США створив Бюро людяності. В його обов'язки входить примусова депортація «непродуктивних» громадян, які не можуть забезпечити себе без державної підтримки. Їх відправляють в колонію Новий Едем. Там переселенців чекають гідні умови для життя. Агент Ноа Крос вирушає з перевіркою до старого, що знімає номер в мотелі. Останній відмовляється їхати і нападає на гостя. Ноа вбиває діда, але запам'ятовує фразу покійного про те, що «Новий Едем» насправді є не тим, чим здається. Крос вирушає на наступну перевірку. Його ціллю є Рейчел Веллер і її син Лукас, що живуть самотньо на фермі посеред безплідних земель. Згідно з інструкцією, їх необхідно депортувати, однак Ноа проймається симпатією до них і відкладає процедуру виселення. Цим він привертає до себе увагу свого пильного колеги Адама. Крім того, Крос вирішує перевірити слова старого і незабаром відкриває жахливу правду: насправді, Новий Едем не колонія, а табір смерті.

У ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Ніколас Кейдж Ноа Кросс агент Ноа Кросс
Сара Лінд Рейчел Веллер Рейчел Веллер
Г'ю Діллон Адам Вестінггаус Адам Вестінггаус
Джейкоб Дейвіс Лукас Веллер Лукас Веллер
Віселос Реон Шеннон Портер агент Портер
Мел Так Честер Гіллс Честер Гіллс
Курт Макс Рунте Адольф Шредер Адольф Шредер
Лорні Кардинал прикордонник прикордонник
Десті Клайн донька Шредера донька Шредера
Ніколас Філіпович Spiky Hair Spiky Hair
Джетт Клайн юний Ноа юний Ноа
Девід Лавгрін Ірвінг Равеч Ірвінг Равеч

Посилання[ред. | ред. код]