Вікіпедія:Завдання для ботів/Заголовок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Завдання для ботів

На цій сторінці відбувається подання запитів на вчинення якоїсь автоматичної дії, яку доцільніше провести ботом, а не людиною. Ботовласники розглянуть ваш запит і, спираючись на доцільність, виконають його.

У разі, якщо ботовласник береться за виконання завдання, він мусить повідомити про це в коментарі до запиту, а після виконання використати шаблон {{зроблено}}; якщо ж з якихось причин виконати описане в запиті завдання не вдалося — ставиться шаблон {{не зроблено}}.

Якщо Ви не впевнені на 100%, що ваш запит не зустріне заперечень і буде виконано, то спочатку обговоріть свою ідею в іншому місці, наприклад на сторінці Обговорення категорій або у Кнайпі.

У разі, якщо ваше завдання містить технічний запит, краще звернутися до Адміністраторів інтерфейсу або на сторінку Запитів на шаблони.

Зауважте, ця сторінка не призначена для запитів на дії, які можна виконати вручну (наприклад, заміна шаблону з малою кількістю включень або перейменування категорії з кількома статтями), це краще робити власноруч. Для швидшої роботи з категоріями Ви можете встановити собі додаток HotCat у Налаштуваннях.

Довідка · Пісочниця · Кнайпа · Портали · Проєкти · Запити · Портал спільноти

ПОДАТИ ЗАПИТ


Архіви
наразі архівів немає (створити)