Гола правда

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Гола правда
The Ugly Truth
ЖанрКомедія
РежисерРоберт Лукетич
ПродюсерТом Розенберг
Кетрін Гейґл
СценаристНіколь Істмен
Карен МакКалло Луц
Керстен Сміт
У головних
ролях
Джерард Батлер
Кетрін Гейґл
ОператорРассел Карпентер
КомпозиторАарон Зігманd
КінокомпаніяColumbia Pictures
Relativity Media
Lakeshore Entertainment
Дистриб'юторColumbia Pictures, InterCom[1] і Netflix
Тривалість96
Моваанглійська
КраїнаСША США
Рік2009
Кошторис38 млн $
Касові збори205 млн $
IMDbID 1142988
РейтингMPAA: R

Го́ла пра́вда (англ. The Ugly Truth) — американська романтична комедія з Джерардом Батлером («300», «P.S. Я кохаю тебе», «Рок-н-рольщик») і Кетрін Гейґл («Трішки вагітна», «Анатомія пристрасті») у головних ролях. В Україні фільм вийшов на екрани 17 вересня 2009 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Еббі Ріхтер (Кетрін Гейґл) молода й амбіційна. Вона працює продюсером ранкового ТБ шоу на телеканалі «AM Sacramento». Еббі пишається тим, що може вмить знайти вихід з будь-якої ситуації і вирішити будь-яку проблему — але тільки не коли мова заходить про її особисте життя, адже Еббі досі самотня. Варто дівчині, яка в іншій ситуації зібрана і бездоганна, піти на побачення, як її переслідує невдача за невдачею.

Рейтинги шоу падають. Щоб привернути глядацьку аудиторію, керівництво запросило у передачу спеціального кореспондента Майка Чедвея (Джерард Батлер), з яким Еббі змушена тепер ділити студію. А вже він-то знає, де в неї слабкі місця! Його шоу «Гола правда» покликане відкрити жінкам очі на те, що справді заводить чоловіків. Непристойні жарти, які Майк відпускає в ефірі, і відверто шовіністичний настрій шоу, м'яко кажучи, шокують Еббі. Але, незважаючи на все це, рейтинги злітають до небес, і керівництво каналу залишає шоу Майка в ефірі.

І тут на горизонті в Еббі з'являється молодий, симпатичний і самотній лікар Колін, що мешкає по сусідству. Він бездоганно вихований і ввічливий — загалом, повна протилежність Майка. І цього разу Еббі не має наміру втрачати свій шанс. І хоча їй самій неприємно від цієї думки, але їй вкрай необхідно, щоб Майк допоміг їй зрозуміти, що ж на думці в її обранця, і зробити все, щоб завоювати його. Таким чином, Майк стає наставником і порадником Еббі, а та, у свою чергу, починає застосовувати на практиці всі ті методи спокуси, яким її вчить Майк. Але за іронією долі, перед ними обома ось-ось розкриється головна таємниця: хай якими різними не були б чоловіки і жінки, у глибині душі вони все ж таки мріють про одне й те саме.

У ролях

[ред. | ред. код]

Зйомки фільму

[ред. | ред. код]

Фільм знято переважно в Каліфорнії, зокрема Сакраменто, Лос-Анджелесі і Сан-Педро.

Примітки

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]