Знаки зодиака

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Знаки зодиака
[[File:[1] (Завантаження заборонене без згоди правовласника)|250px|frameless|upright=1|]]
Студійний альбом
Виконавець Євген Літвінкович
Дата випуску 31 травня 2013
Записаний 2013
Жанр поп рок
Лейбл СТБ
Сингли з Знаки зодиака
  1. «Слова»
    Випущений: 2012
  2. «Знаки зодиака»
    Випущений: 18 березня 2013
  3. «Мама»
    Випущений: 13 травня 2013
  4. «К тебе»
    Випущений: 19 серпня 2013

Знаки зодиака — дебютний студійний та промо-альбом білоруського співака Євгена Літвінковича. Альбом був офіційно виданий як диск, до якого увійшли 9 композицій (серед них 4 сингли, з яких 3 - авторські пісні), а також кавери на пісні Ігора Ніколаєва, Лоліти Мілявської та Океан Ельзи[1].

Трек-лист та обкладинку альбому Літвінкович оприлюднив за тиждень до свого першого сольного концерту у м. Києві. А вже на самому сольному концерті 31 травня 2013 року було офіційно представлено дебютний альбом (сингл та відео до пісні «Знаки зодиака» було представлено раніше).

Цей альбом про мене, про людей і всі ті емоції, які ми, стискаючись, даємо один одному. Оскільки кожна людина щось приносить у наше життя, чогось нас вчить,.... чомусь своєму. Тому і альбом називається «Знаки зодіаку».

[2]

Мені здається, кожен артист повинен намагатись писати сам. Не обов'язково це буде шедевр, але це будуть твої думки, емоції. Знайти пісню, яка повністю відповідає твоєму внутрішньому «Я», неймовірно складно. Та й хто знає нас краще, ніж ми самі? «К тебе» і «Вот так-то лучше» - знову автобіографічні пісні. Це звернення до певних жінок, які були і є в моєму житті. І якщо «К тебе» - це грубо кажучи, визнання в любові і бажання бути поруч, то «Вот так-то лучше» - заклик "включити" мозок і нарешті зрозуміти, що насправді важливо у стосунках між двома людьми. Впевнений, багатьом чоловікам ця пісня буде близька.

— Євген Літвінкович перед випуском альбому [3]

Трек-лист[ред. | ред. код]

  1. Знаки зодиака
  2. Мама
  3. К тебе
  4. Холодно (кавер Океану Ельзи)
  5. Вот так-то лучше
  6. Там нет меня
  7. Фетиш (кавер Лоліти Мілявської)
  8. Слова
  9. Знаки зодиака (радіоверсія)

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 17 жовтня 2013. Процитовано 18 жовтня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 19 жовтня 2013. Процитовано 18 жовтня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 25 березня 2015. Процитовано 18 жовтня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]