Користувач:Алексей Наталушко

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Олексій Наталушко (рос. Алексей Николаевич Наталушко) - київський фахівець з маркетингу та комунікацій в інтернеті.

Незалежний консультант з просування бізнесу в Соціальних медіа та пошукових системах Google, Яндекс. Блогер[1]. Інтернет-маркетолог з досвідом[2] роботи +7 років в найконкурентніших українських ринках нерухомості, внутрішнього і міжнародного туризму, автомобільній тематиці, E-commerce, фінансових послуг та інших.

Біографія

[ред. | ред. код]

Народився 3 жовтня 1987 року в місті Києві. У 2005 році закінчив середню загальноосвітню міську школу №284[3]; зарахований студентом на факультет менеджменту і маркетингу в Київський славістичний університет. У 2010 році успішно завершив навчання вищого закладу з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з маркетингу (з відзнакою[4]», диплом державного зразка). З 2011 р розпочав трудову діяльність на посаді менеджера проектів в рекламних агенціях «IT-Media» та «ПроМінВеб[5]». На початку 2015 року приєднався до групи компаній «Greenwich»[6]» на посаду SEO-спеціаліста. Через рік прийняв запрошення вакантної посади маркетолога в компанії «Електротрейд-Сервіс[7]». З 2019 року працює інтернет-маркетологом в Юнекс Банку. З 23 березня 2020 року самозайнятий, консультант з маркетингу.

Соціальна позиція

[ред. | ред. код]

Впевнений, що майбутнє за кваліфікованими фахівцями. Маркетологи повинні отримувати задоволення від роботи, поєднувати приємне з корисним. І соціальна відповідальність тут не гучні слова, це просто моя "позиція по життю"!

Примітки

[ред. | ред. код]

Джерела

[ред. | ред. код]
  1. Досьє на укрхомнет
  2. Сторінка на Facebook

Посилання

[ред. | ред. код]
  1. Персональний сайт

Див. також

[ред. | ред. код]
  1. Tweets from Alex Natalushko