Користувач:Батура Сергій/Батура Сергій Васильович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Батура Сергій Васильович (27 серпня 1982 р.н.) — кандидат юридичних наук, політолог, викладач, автор гротескно-сатиричних творів (літературний псевдонім S.Batura).

Вперше запровадив підхід до написання художніх творів "Печворк як спосіб поєднання літературних жанрів". Підхід обгрунтовано в межах науково-практичної конференції "Перспективи сучасної науки: теорія і практика" (Березень 4-6, 2024). Національному реєстру рекордів України запропоновано фіксацію результатів апробації "Печворку як спосібу поєднання літературних жанрів".

Біографія

[ред. | ред. код]

Народився в місті Дніпропетровськ. Закінчив Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (отримав диплом магістра політології, викладача соціально-політичних дисциплін), Навчально-науковий інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (отримав диплом магістра міжнародного права). Зхистив дисертацію "ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ ВИБОРЧИХ СИСТЕМ УКРАЇНИ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: ПОРІВНЯЛЬНО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ" Має значний досвід роботи в органах державної влади та викладача юридичних дисциплін.

Творчий шлях

[ред. | ред. код]

Ще в підлітковому віці Батура Сергій захопився бажанням написати свою першу книгу. Враження справили пригодницькі твори з місцевої бібліотеки, які він перечитав майже усі. Коли хлопцеві виповнилося шістнадцять він розпочав писати свій перший детектив і привернув увагу телеканалу "Інтер", було відзнято кілька відеосюжетів. Оскільки навчання забирало багато часу, роман не було завершено. До серйозної творчості Батура Сергій повернувся у 32 роки, розпочавши роботу над гротескним романом, який писав протягом восьми років. На даний час твір завершено та рукопис надіслано на різні конкурси. У своєму літературному доробку автор має низку оповідань та працює над новими творами.

Художні твори (оповідання)

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]