Користувач:Valerii ABM/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

АБМ - Трейд[ред. | ред. код]

АБМ - Трейд
Тип господарське товариство
Галузь тваринництво, свинарство, птахівництво
Спеціалізація виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах
Гасло Рецепти здорової ферми
Засновано 2006
Засновник(и) Огроднічий Роман Миколайович
Штаб-квартира Луцьк,Україна
Територія діяльності Україна, Молдова
Ключові особи Огроднічий Роман Миколайович (засновник, CEO)
Огроднічий Андрій Миколайович (засновник)
Продукція комбікорм, премікс, готові корми, білковий концентрат, замінник натурального молока (ЗНМ)
Активи 152 163 700 грн
abm.com.ua

ТОВ «АБМ» — компанія, яка займається виробництвом кормових добавок, спеціальних продуктів, деззасобів у галузі тваринництва. Місія компанії — розробка продуктів для підтримки здоров’я ферми. У своїй діяльності підприємство дотримується цілей: 1) дбати про здоров'я ферми; 2) генерувати нові знання та ресурси; 3) задавати тренди в тваринництві; 4) впроваджувати інновації.

Сьогодні галузі тваринництва та птахівництва залежать від сучасних технологій, які дозволяють впливати на ріст і розвиток господарств. Одну з важливих ролей у цьому відіграють підприємства, що займаються виробництвом та постачанням кормових добавок, спеціальних засобів та деззасобів. Аналітична презентація «Аграрне портфоліо 2021»[1], яку розробила Українська асоціація бізнесу й торгівлі спільно з фахівцями Міністерство аграрної політики та продовольства, Міністерство економіки України[2], новодять дані про постачання продукції тваринництва та птахівництва на території України та закордоном.

Загальна інформація[ред. | ред. код]

Офіс компанії знаходиться в м. Луцьк. Команда складається з 67 фахівців. «АБМ» має завод і складські приміщення, які розташовані в смт. Локачі, Волинської області. Технічний парк налічує 6 змішувачів різних модифікацій і спеціалізації, прес для виробництва мінеральних блоків, обладнання для виробництва желатинових капсул. На сьогодні «АБМ» співпрацює з 1200 партнерами майже у всіх областях України та Молдові. У портфелі компанії представлені:

  1. Продукти для годівлі тварин: премікси, готові корма, білкові концентрати, мінеральні блоки, замінники натурального молока.
  2. Спеціальні продукти: адсорбенти, гепатопротектори, капсули, енергетики (електроліти), рослинні екстракти, підкислювачі корму, буферні додатки, консерванти корму, продукти для догляду за ратицями, живі дріжджі.
  3. Дезінфікуючі засоби: індез, дуоклін.

У структурі реалізації товари для годівлі і спеціальні продукти займають до 90% (у грошовому виразі) і решта — дезінфікуючі і засоби для ратиць. Приблизно 20% від загальної кількості продуктів, що виробляє компанія, вона виготовляє під конкретні замовлення господарств.

Створення власної торгової марки TOIVO® дозволило поширювати високоякісний продукт не лише великим фермам, а й для малих та середніх ферм, ветаптек, універсальних магазинів. Компанія розробила спеціальні невеликі упаковки, зручні для використовування власниками 2-3 корів, або 5-10 свиней.

Виробництво кормових добавок для тварин потребує постійного дослідження кормової сировини. Ці дослідження «АБМ» проводить у власній лабораторії.

«АБМ» налагодила постачання сировини для виробництва кормів і з 2016 року імпортом інгредієнтів займається компанія-партнер «Док-Агро». Поставка сировини виконується як для «АБМ», так і для інших гравців ринку комбікормів.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Аграрне портфоліо 2021 (PDF).
  2. Українське тваринництво: географія продажів, імпортери, обсяг експорту та виробництва.

Посилання[ред. | ред. код]

Сайт компанії АБМ-Трейд

Легенди тваринництва, або 8 міфів про вирощування ВРХ

Компанія АБМ взяла участь в Молочному конгресі 2021!

LEAN-тури компанії АБМ. Вчимося і впроваджуємо!