Користувач:Vladyslav Switz

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Колеснік Владислав (ісп. Kolesnik de Aragón, кат.Vladyslav d'Aragó, англ. K.V of Aragon; 1 липня19991 липня 1999) — Офіцер міграційної служби, регент. Інфанта, Колесник Владислав народився 1 липня 1999 року в селі Парканці, Україна. Після закінчення школи він вирішив переїхати до міста Цюрих, Швейцарія, щоб дослідити нові професійні можливості.

У Цюріху Колесник Владислав вперше почав працювати в банку, де далі розвивав свої фінансові навички. Його цілеспрямованість, надійність і цілеспрямованість швидко зробили його цінним співробітником банку.

Після 2,5 років роботи в банку Колесник Владислав вирішив змінити кар’єру та присвятити себе міграційній службі. Там він був захоплений інтеграцією мігрантів і біженців, допомагаючи їм подолати бюрократичні перепони, підтримуючи їх і даючи їм поради.

Завдяки своїй відданості та видатним досягненням у міграційній службі Колесник Владислав здобув визнання та повагу в громаді. Його здатність будувати мости між різними культурами та підтримувати людей у ​​складних ситуаціях зробила його цінним членом команди.

Завдяки видатній роботі та відданості Колеснику Владиславу було надано швейцарське громадянство, визнаючи його внесок у розвиток суспільства та його інтеграцію у швейцарську спільноту.

Колесник Владислав є надихаючим прикладом того, хто успішно знайшов своє місце в новому суспільстві завдяки наполегливій праці, відданості та співпереживанню. Його відданість інтеграції та підтримці мігрантів і біженців позитивно вплинула на життя багатьох людей, і його історія є свідченням важливості співчуття та солідарності в різноманітному суспільстві.

Kolesnik Vladyslav

ісп. Kolesnik de Vladyslav англ. Kolesnik of Vladyalav

Офіційна фотографія Колесніка Владислава , 1999
Громадянин - Колеснік Владислав
1 липня 19991 липня 1999

(24 роки)

Отримання громадянства: 2023 року 5 липня
Україна: 1999 року 1 липня
Служба: Swiss Army
Ім'я при народженні: ісп. Kolesnik de Swiss y Vladyslav
Інформація
Країна: , УкраїнаШвейцарія
Релігія: Християнство
Рід: Трастамара (за фактом народження)
Батько: Петрович Колеснік Ігор
Мати: Колеснік Людмила Анатоліївна
Шлюб: 1 Холост
Діти: 1 Немає
Автограф: