Крахмальов Павло Петрович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Павло Крахмальов
Основна інформація
Дата народження 5 квітня 1965(1965-04-05) (59 років)
Місце народження Львів
Роки активності 1991-1996
2014-понині
Громадянство СРСР СРСРУкраїна Україна
Професія музикант
Жанр блюз, рок-н-рол, ска, реґі
Колективи «Брати Гадюкіни»

Павло Петрович Крахмальов (нар. 5 квітня 1965(19650405), Львів) — український музика, клавішник відомого українського гурту Брати Гадюкіни.

Життєпис[ред. | ред. код]

Має консерваторну освіту (єдиний з «Братів Гадюкіних»). До гурту приєднався у 1991 році. Часто разом з іншими учасниками гурту збирався на репетиційній базі в Аркадія Кузіна. Саме там «Гадюкіни» репетирували майже всі свої пісні. Згодом на студії в Бебешка молодий гурт записав свою першу платівку «Всьо чотко!». Після виходу альбому Алла Пугачова запросила молодих виконавців на «Різдвяні зустрічі», де гурт виконав кілька пісень серед яких «Рок-н-ролл до рана». У 1992 році гурт поїхав на гастролі у Францію, в Париж. У 1996 році учасники «Гадюкіних» записали альбом «Бай, бай, мила!». Павло разом з іншими учасниками приїхав до Києва, де за рекомендацією друга влаштувався аранжувальником на невеликій аудіостудії. Нині Крахмальов має власну студію в Києві, де створює музичні супроводи для телебачення і кіно. 2014 року «Брати Гадюкіни» випустили платівку з назвою «Made in Ukraine» і розпочав концертний тур великими містами України з метою підтримки українського народу і війська.

Цікаві відомості[ред. | ред. код]

До перших гастролей Європою Павло Крахмальов не говорив українською. Як каже сам Павло:

В училищі мене вічно мучив викладач: “Ви що, не можете то нормальною українською мовою сказати?” Мене аж шляки трафляли, бо я справді не міг! І от у 1992 році ми поїхали на гастролі в Париж, поселились в сім’ї затятого бандерівця (з тих, що ще в 43-му році виїхали). Я провів з ним цілу добу обличчя до обличчя. Відступати не було куди: говорив українською, як міг. А коли прощались, він поклав переді мною 150 франків і похвалив за знання мови. Тоді я зрозумів, що українську вивчив.

Посилання[ред. | ред. код]