Любов не розуміє слів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Любов не розуміє слів
тур. Aşk Laftan Anlamaz
Тип телесеріал
Телеканал(и) Туреччина Show TV
Україна Бігуді
Жанр Романтична комедія
Тривалість серії Туреччина 120 хв
Україна 40-45 хв
Компанія Tims Productions
Сценарист Макбуле Косіф
Еда Тезджан
Режисер Мюге Угурлар
Бахадир Індже
Продюсери Бурак Саг'яшар
У головних ролях Ханде Ерчел
Бурак Деніз
Країна-виробник Туреччина Туреччина
Місце зйомок Стамбул
Мова оригіналу турецька
Перша поява Туреччина 15 червня 2016 — 19 лютого 2017
Перший показ 15 червня 201619 лютого 2017
Перший показ
українською
Україна 5 лютого — 15 квітня 2024
Кількість сезонів 1
Кількість серій 31 (в Туреччині)
102 (в Україні)
Посилання

Любов не розуміє слів (тур. Aşk Laftan Anlamaz) — турецька романтична комедія, створена Tims Productions. Прем'єра відбулася 15 червня 2016 року. В Україні прем'єра відбулася 5 лютого 2024 року на Бігуді.

Сюжет[ред. | ред. код]

Мурат Сарсилмаз (Бурак Деніз), спадкоємець сім'ї Сарсилмаз, що володіє компанією Sarte, випадково знайомиться з Хаят Узун (Ханде Ерчел), яка родом із Гіресуна і живе в Стамбулі з двома подругами — Асли та Іпек (Озджан Текдемір та Мерве Чагиран). Незабаром після їхньої зустрічі, Хаят обманним шляхом влаштовується помічницею Мурата в Sarte, не знаючи, що компанія належить йому. Знайомство молодих людей, яке почалося зі сварки, незабаром переростає в кохання.

Акторський склад[ред. | ред. код]

Актор Українське закадрове озвучення Роль Опис
Бурак Деніз Роман Чорний Мурат Сарсилмаз Серйозний, відповідальний, відданий родині та роботі. Він втратив матір, коли був дитиною. Тому він зблизився з батьком і рано почав ділове життя. На роботі з'являється зовсім інший Мурат, який стає набагато серйознішим, ніж зазвичай. Діє як повний професіонал.
Ханде Ерчел Юлія Шаповал Хаят Узун Уперта, непоступлива до несправедливості, бойова. Її мета — вижити в Стамбулі. Вона чесна. Єдина серйозна брехня, яку вона коли-небудь сказала, це те, що почала працювати помічником Мурата Сарсилмаза під іншим іменем.
Бюлент Емрах Парлак Джеміль Узун Старший брат Хаят. Приїхав до Стамбула через брехню батька. Починає працювати в Sarte.
Огузхан Кабрі Дорук Сарсілмаз Зведений брат Мурата Сарсилмаза. Другий бос Sarte. Він повна протилежність свого брата Мурата. Він зайнятий тим, щоб максимально використати можливості, які у нього є. За його словами, життя — це не лише робота. Він дуже любить свого брата Мурата.
Озджан Текдемір Асли Сусідка Хаят по кімнаті. Вона як ангел. Вона завжди до всього ставиться оптимістично. Всім довіряє одразу. Працює медсестрою і завжди втомлена через чергування.
Мерве Кагіран Іпек Сусідка Хаят по кімнаті. Вона має диявольський і жартівливий інтелект. Її філософія життя: всі засоби допустимі для досягнення мети. Вона не вірить у чоловіків і кохання, але не соромиться їх використовувати. Працює бренд-менеджером.
Сулейман Фелек Керем Друг Мурата по військовій службі, а тепер його водій. Він справжній дружній хлопець.
Туґче Карабачак Дідем Вона є обличчям бренду Sarsılmazlar. Має одержиму любов до Мурата. Вона проявляє зухвале, чіпке ставлення. Має інстинктивну хитрість, коли справа стосується чоловіків. Нещодавно у неї були короткочасні стосунки з Муратом. Вона вважає, що Мурат теж закоханий в неї.
Демет Гюль Тувал Янікоглу Модельєр. Вона божевільна, весела і неповторна. Вона дуже любить Мурата, але як друга. Їй не подобається модель Дідем, обличчя бренду. Найголовніше в житті — це її одяг, який вона вважає витвором мистецтва.
Бетюль Чобаноглу Дерья Сарсилмаз Друга дружина Неджата, рідна мати Дорука і мачуха Мурата. Вона не любить Мурата і погано ладнає зі свекрухою.
Джем Емюлер Неджат Сарсилмаз Батько Мурата і Дорука. Після смерті матері Мурата одружився з Дерьї. Він є власником компанії Sarsılmaz. Хоче піти на пенсію і залишити бізнес своїм синам Мурату і Доруку.
Ісмаїл Еге Шашмаз Ібрагім Племінник Фадік. Він дуже відомий рекламіст, але покинув всю цю роботу і відправився в навколосвітнє турне, а потім закохався в Хаят.
Еміне Узун Султан Кероглу Мати Хаят. Вона живе в селі, але тимчасово приїхала до Стамбула, щоб бути поруч з дочкою.
Еврен Дуял Фадіме (Фадік) Подруга Еміне.
Назан Діпер Азіме Сарсилмаз Бабуся Мурата. Вони з дідусем Хаят любили один одного багато років тому.
Метін Акпинар дідусь Хашмет Дідусь Хаят, закоханий у бабусю Мурата.
Біранд Тунджка Емре Азатоглу Він закохується в Хаят, коли приїжджає в Sarte, щоб зайнятися бізнесом. І він робить усі види зла, щоб завоювати її.
Ґьозде Коджаоглу Чагла Головний помічник Мурата.
Гекхан Ніґделі Кямран Людина, яку Еміне та Фадік зустріли під час пошуку провидця для Хаят і який став провидцем для Фадіка.
Еліф Доган Суна Пектас Дівчина, яку замінила Хаят. Вона донька заступника міністра.
Метехан Куру Гьокче Дівчина, яка змінила Хаят, подруга Суни.
Огуз Окул Кемаль Батьком Суни, давній друг Неджата.

Українською мовою серіал озвучено студією 1+1 у 2024 році.

Трансляція в Україні[ред. | ред. код]

  • Вперше серіал транслювався з 5 лютого по 15 квітня 2024 року на телеканалі Бігуді, у будні о 18:10 по дві серії.

Примітки[ред. | ред. код]