Маг на повну ставку

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Маг на повну ставку
全职法师
Quan Zhi Fa Shi
Жанрфентезі, бойовик, школа
Аудиторіясьонен
ONA
РежисерНі Мін
ПродюсерTencent Penguin Pictures, China Literature Limited
СтудіяFoch Films
Період показу2 вересня 2016 — 4 листопада 2016
Тривалість18 хвилин
Кількість серій12
Ранобе
Quanzhi Fashi
АвторLuan
ІлюстраторYuedong Wenghua
Період випуску1 січня 2018 — дотепер

Маг на повну ставку (англ. Full-Time Magister), — серія китайських новел та донхва від студії Foch Films, яке транслюється на Tencent Animation у Китаї з 2016 року.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Історія розповідає про відчуженого старшокласника Мо Фана який опинився у всесвіті, схожому, але явно відмінному від його власного буденного; це місце, де магія замінила сутність науки. Тут найздібніших студентів навчають опановувати чудеса заклинань, щоб відбиватися від великих спустошливих звірів, які ховаються в лісах навколо міста.  Як і в попередньому житті, Мо Фан залишається сином бідного робітника та старшим зведеним братом сестри-каліки. Незважаючи на всі складнощі, він мріє відвідати магічну школу, щоб стати чаклуном — це дуже шанована та прибуткова професія — щоб відплатити батькові за його важку працю.  Мо Фана приймають до відомого магічного закладу. Проте поширювалися чутки про його бідність і відсутність магічних здібностей, називаючи його посміховиськом у школі. Тим не менш, Мо Фану вдається використовувати не лише могутню стихію вогню, а й рідкісну стихію блискавки! Тепер, озброєний подвійними здібностями, Мо Фан готовий зіткнутись із новими труднощами!

Головні персонажі

[ред. | ред. код]

Мо Фан — із бідної китайської родини. Його батько працює перевізником вантажів на різні підприємства. У нього є молодша сестра Е Сінься, вона не є йому рідною, її мама залишила під опікою його батькові Мо Цзя Сіну після їхнього розставання. Але Мо Фан щиро любить і плекає її. Колись давно в дитинстві, його батько працював водієм у дуже впливової та багатої родини міста Бо (там де вони жили), що була відгалуженням клану Му. Мо Фан потоваришував та закохався у спадкоємницю цієї гілки коли ті були маленькі. І їх упіймали разом при спробі втекти з дому. Через що його батька побили та звільнили. Ну ось одного разу коли Мо Фан ішов з уроків додому, його зупинив дідок охоронець і подарував йому амулет. Після того як Мо Фан прокинувся наступного ранку, він виявився начебто в його ж світі, але тепер тут усім керувала магія. Мо Фан завалює іспити на вступ до Старшої школи магії так як не знав того, що вони вчили протягом 7 років, поки він був у своєму світі. У результаті його Батько продає будинок і витрачає ці гроші на те, щоб Мо Фан все ж вступив до Магічної Академії. У якій виявляє неймовірні здібності у стихії вогню. Пробуджує ще один неймовірно рідкісний елемент — блискавку. Але не показуючи цього, довгий час прикидається слабким магом, таємно тренуючи другий елемент. У тренуваннях йому допомагає подарований амулет. Так і починається дорога Мо Фаня від невдахи до одного з найсильніших магів.

Нінсюе Му —подруга дитинства Мо Фаня. Геніальний льодяний маг. У віці п'ятнадцяти років була прийнята до Імперського університету магії.

Е Синь Ся — зведена сестричка Мо Фаня, яка перша побачила магію блискавки брата, не може ходити, і тому прикута до коляски. Стихія — магія лікування.

Сяохоу Чжан—друг дитинства та однокласник Мо Фана Чжан Сяохоу добрий і смішний. Він завжди підтримує Мо Фана, називає його братом. Хоче стати сильнішим, щоб захистити своїх друзів і місто від таких катастроф.

Допоміжні персонажі

[ред. | ред. код]
  • Тан Юе — нова вчителька, яка підтримує Мо Фаня. Стихія — вогонь, тінь, магічний суддя.
  • Му Бай — популярний хлопчик у школі, що задирав Мо Фаня. Стихія — лід.
  • Мо Сін — водій родини Му та батько Мо Фана. Під час анімації він мало з'являвся, працюючи або розмовляючи зі своїм сином. Мо Сін не мав великого успіху в своєму житті, він завжди думає та робить усе можливе для свого сина, Мо Фана, що спонукає підлітка навчатися й стати великим чарівником, щоб дати хороше життя для свого батька.
  • Кай Тан — близька до родини Му, ненавиділа Мо Фана і закохалася у його образ Фань Мо. Стихія — лід

Примітки

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]
  1. https://ranobes.com/chapters/versatile-mage/20420-glossarij.html
  2. https://ranobelib.me/quanzhi-fashi-novel?section=chapters
  3. https://myanimelist.net/anime/34300/Quanzhi_Fashi
  4. https://shikimori.one/animes/34300-quanzhi-fashi
  5. https://aminoapps.com/c/russkii-anime/page/item/mo-fan/07bR_rGFZIJBWq7o6RmwENNDzQkrodKxLm