Макс Говард

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Макс Говард
Max Howard
Народився20 століття
Сполучене Королівство
Країна Велика Британія
Діяльністькінопродюсер, актор, аніматор
Знання мованглійська
IMDbID 0397492

Макс Говард — кінопродюсер і керівник студії, що живе в Лос-Анджелесі. Він керував студіями Walt Disney Feature Animation у Лондоні, Парижі, Орландо та Лос-Анджелесі, а також був президентом Warner Bros. Feature Animation. Він працював та відповідав за низку успішних кінопроектів. Його роботи включають «Хто підставив кролика Роджера?», «Спірит: Душа прерій» та «Ігор».[1]

Він живе в Лос-Анджелесі та керує двома незалежними кінокомпаніями Melwood Pictures і Max Howard Consulting Group. Група пропонує внутрішню доріжку про створення повнометражних анімаційних фільмів.[2]

Говард отримав ступінь доктора мистецтв від Тісайдського університету у Великобританії на знак визнання за його заслуги в анімаційній індустрії. Він також є канцлером дитячого університету Мідлсбро.

У 2015 році Макс почав регулярно працювати в Китаї для групи DeTao, де він керує компанією Melwood Pictures в рамках DeTao та розробляє фільми на основі китайського контенту.

Фільмографія

[ред. | ред. код]

Нагороди

[ред. | ред. код]

У 1998 році він отримав почесну грамоту на церемонії вручення нагород Annie Awards у Лос-Анджелесі.[1]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. а б Max Howard at IMDB Max Howard at IMDB
  2. Max Howard Consulting Group official website
  3. Kemp, Stuart (18 May 2013). Cannes: U.K. Sales Banner Moviehouse Entertainment Shops Animation 'The Hero of Color City' (Exclusive). The Hollywood Reporter. Процитовано 8 лютого 2014.

Посилання

[ред. | ред. код]