Науковий вісник будівництва

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Науковий вісник будівництва»
Країна видання Україна
Періодичність виходу 4 рази на рік
Мова українська, англійська, російська
Адреса редакції 61002, Харків-2, Сумська, 40, ХНУБА
Головний редактор Гончаренко Дмитро Федорович
Засновано 1997
ISSN 2311-7257

www.vestnik-construction.com.ua

«Науковий вісник будівництва» — (ISSN 2311-7257) фаховий збірник наукових праць, з тематики будівництва, виходить з 1997 р. Періодичність: 4 раза на рік. В віснику висвітлюються результати фундаментальних та прикладних досліджень з пріоритетних напрямків: охорона навколишнього середовища, ресурсозберігаючі технології в будівництві та будівельної індустрії, нові будівельні матеріали та конструкції, підвищення ефективності капітальних вкладень, підвищення рівня механізації та автоматизації виробничих процесів. Фаховий для наукових працівників і спеціалістів у галузі будівництва.

Засновник і видавець[ред. | ред. код]

Зареєстровано 22.04.97 р. серія ХК № 457 Головним комітетом інформації Харківської обласної державної адміністрації, перереєстровано 23.11.2010 р. серія КВ № 17253-6023 ПР Міністерством юстиції України та Постановою Президії ВАК України № 1-05/8 від 22.12.2010 р.

Редакційна колегія[ред. | ред. код]

Головний редактор[ред. | ред. код]

Гончаренко Дмитро Федорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури), доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, голова Харківського обласного територіального відділення Академії будівництва України, автор 348 публікацій, в тому числі 20 монографій та навчальних посібників, 12 авторських свідоцтв і патентів. Під його керівництвом захищено 38 кандидатських та 4 докторських дисертації.

Гончаренко Д. Ф. є членом наукової ради Міністерства освіти і науки України і головою секції за фаховим напрямком «Технологія будівництва, дизайн, архітектура» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Протягом багатьох років був членом Атестаційної колегії МОН України, заступником голови експертної ради ВАК України з будівництва, архітектури та геодезії. Є головою спеціалізованої вченої ради з захисту докторських та кандидатських дисертацій, членом редакцій декількох вітчизняних наукових фахових журналів, а також за кордоном: «World Journal of Engineering» (China, Canada), «MOTROL Commission of Motorization and Energetics in Agriculture» (Lublin, Poland).

Члени редакційної колегії[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Харківський національний університет будівництва та архітектури. www.kstuca.kharkov.ua. Процитовано 1 листопада 2016.

Посилання[ред. | ред. код]