Обговорення користувача:Аноным

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Аноным!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 16:31, 23 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 107 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Аноным}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 17:06, 9 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Щодо відкидання редагування[ред. код]

Якщо ви кажете, що картинка велика можна було просто зменшити розмір, а не відкидати редагування, оскільки воно покращило стан юзербоксу --Мункач Варош (обговорення) 12:33, 6 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

Щодо правопису слів "росія", "російська федерація"[ред. код]

Вітаю. Замітив, що ви зробили редагування у статті про теракт у селі Гроза, де написали слова "росія", "російська федерація" з великої літери. Але є питання: навіщо? Адже Нацкомісія з питань державної мови офіційно дозволила писати ці слова з маленької літери.

Будь ласка, більше не робіть так. Дякую. --Arturztrostiantsia (обговорення) 20:19, 6 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

Про це можна довго сперечатись. Людям явно буде незручно дивитись на чергування «Росія» та «росія», а утвердження в якості офіційної норми у Вікіпедії варіанта з малої букви відкриває шлях до «рашистських свинособак» замість «російських солдатів». Аноным (обговорення) 20:45, 6 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

Про шаблон "Перекладена стаття"[ред. код]

Вітаю. Ви додали до статті Посудина Маріотта шаблон "Перекладена стаття", але в цьому немає потреби, оскільки відповідна позначка є в історії редагування статті. Докладніше.--lxlalexlxl (обговорення) 15:34, 10 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

З приводу олігофренії даного недоредактора (судячи навіть за назвою)[ред. код]

"Україна для Росії теж і ворог, і аргесор, і т.д." — ти, московський тлепень, сам взагалі зрозумів, що змолов?

1) чого головна помилка людства й псевдокраїна-терористка — "росія" з великої? Ти поважаєш її?

2) До чого взагалі це "для рососії теж і ворог"? Кому це треба й навіщо ти приліпив Україну до лаптєстану й зрівняв її з нібито агресом? Тебе так хвилює думка окупантів про те, хто є ворогом для їхньою мокшанії, щоб ще якось вважати її авторитетною? Ти б ще видав й написав, що для московії Україна є "неонацистською маріонеткою"/"країною 404" тощо, ким вони Україну вважають. Псевдологіку свою чуєш?

3) Частка "теж" натякає на те, що ніби у цьому конфлікті ще є якась третя сторона. До чого вона?

4) Логічно, що в нас один ворог у цій війні агресора, й ми самі знаємо хто. Чи як по твоєму Україна в Українській ж вікіпедії є ворогом чи для тебе Україна є ворогом? Для кого взагалі ці недолугі уточнення, для подібних тобі москаликів чи що?

5) Навчись спочатку писати слово "агресор", а вже потім щось редагуй, посміховисько рашиське --2A02:1810:4E11:E500:C6EA:56BD:86E6:3CCC 21:06, 10 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

1)Тому, що постійно бачити в тексті чергування «Росія/росія» незручно. І що, мені треба ще й писати «адольф гітлер», «кндр», «кім чен ин», «алі хаменеї», «сі цзіньпінь», «сапармурат ніязов» і т. д.?

2)Що не так взагалі?

3)Мається на увазі, що Росія для України ворог, і Україна теж для Росії ворог.

4)Продовження питання 2.

5)Якби я був рашистським посміховиськом, то не став би скасовувати оце, і взагалі був би заблокований ще минулого лютого, якщо не раніше.

P.S. У Вікіпедії недопустимі особисті образи. Тут обговорюють вчинки, а не людей. Аноным (обговорення) 21:42, 10 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

1) Ну те, що тобі щось незручно читати, — це твої особисті проблеми. Вікіпедія не для когось особисто зроблена. Навіть Нацкомісія з питань державної мови офіційно дозволила писати "росію" та все що з нею подібне з малої літери. https://osvitoria.media/news/teper_oficiyno_slovo_rosiya_mozhna_pysaty_z_malenkoyi_literry/
Окрім того, що саму назву "росія" недоречно використовувати до того утворення, яке пов'язують з нею чи через свою неосвіченість, що є в цілому історичною помилкою.
Тож, ти так й не відповів на вищепоставлене мною запитання: чого головна помилка людства й псевдокраїна-терористка — "росія" з великої? Ти поважаєш її? Втікаєш з теми розмови?
2) В тебе ще й зі зором наявні проблеми.
Не так, що навіщо взагалі рівняти Україну з агресором й ліпити її до мордору?
3) То й що? Навіщо на цьому акцентувати увагу, ніби всі цього не знали? Яка сутність й об'єктивність цього? Це Українська вікіпедія, у якій ворогом, звісно, мається на увазі саме московія. Тому "Україна теж для .осії ворог" це не сюди зовсім.
4) Продовження питання 2.
5) Якщо б ти не був рашистським посміховськом, ти б не займався подібнею нісенітницею, міняючи абсолютно нейтральні допустимі вікіпедією норми на недолугство, вставляючі вкрай безглузді свої ремарки.
P.S. Я саме з приводу вчинку. Вчинки людей й люди між собою дуже взаємопов'язані речі. І коли вчиняють люди несправедливо, не обґрунтовуючи цього, то тут передусім буде стояти питання до самих людей й чого вони мають права видаляти інші праці безпідставно? --2A02:1810:4E11:E500:ACA1:11F6:7F05:1FE6 01:22, 12 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]

"Щось не схоже, щоб в українській мові було дозволено писати імена окупантів з малої букви".[ред. код]

На те вони окупанти, щоб їх писали з малої та зневажали таким чином, якщо хтось на 10 рік війни не може догнати це у своїй обмеженій голові. Чи ти може їх так обожнюєш й поважаєш, що тебе це так заділо та образило? Людьми можливо ще їх ти вважаєш, щоб всілякий рашиський сброд за ім'ям називати?

І так, суцільна нісенітниця та сміхота — усюди ліпити "росію" та займатися маячнею по типу захисту її "честі", якої на болотах ніколи не було та не існує... --2A02:1810:4E11:E500:B68F:3237:4983:718 00:18, 27 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]