Обговорення користувача:Дрогобич

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Що стосується ВікіНовин. Довідка ще повністю не написана, але важливі моменти вже є.

Завітай до Порталу спільноти на http://uk.wikinews.org. Там ти знайдеш посилання на всі необхідні матеріали.

Шаблони — статті, які можна використовувати в інших статтях. Для цього потрібно назву шаблону додати у фігурні дужки. Приклади та інше, можна побачити все на тому ж порталі спільноти. Там же є мета проекту, правила та ін. --inetd 14:38, 27 Бер 2005 (UTC)

Добавлення статті[ред. код]

Привіт, про те як перевірити чи дана стаття уже існує написано в Вікіпедія:Правила і поради. Є такі варіанти пошуку: ввести назву статті в поле пошук і натиснути кнопку "Перейти", якщо стаття з такою назвою існує, то її буде відображено інакше буде проведено повнотекстовий пошук введеного рядка в укр. вікіпедії. Якщо повнотекстовий пошук відключено (що трапляється досить часто), то користувачу буде запропоновано пошук в укр. вікіпедії за допомогою Google. Багато корисної інформації ви можете знайти в статтях категорії Категорія:Вікіпедія:Довідка --Gutsul 11:03, 9 Квіт 2005 (UTC)

Абрамович Дмитро Іванович[ред. код]

Я дещо підправив в статті. Розділ "Історичні події" - досить цікава ідея, але, якщо єдиним пунктом є "не брав участі", то його не варто вносити в статтю. нмд (на мою думку). А взагалі не стидайтеся запозичати досвід своїх і іншомовних колег. Наприклад: Беніто Муссоліні, Овідій, ru:Ленин, Владимир Ильич (з рос. вікіпедії), en:Vladimir Lenin (з англ. вікіпедії) --Gutsul 12:32, 9 Квіт 2005 (UTC)

посилання на іншомовні енциклопедії та використання зображень[ред. код]

Привіт, посилання на іншомовні енциклопедії знаходяться в лівому нижньому кутку (розділ "Іншими мовами"). А про те, як використовувати зображення можна почитати на ru:Википедия:Изображения. Український аналог цієї статті Довідка:Зображення та звуки я створив лише сьогодні і він майже порожній :-( ) --Gutsul 13:00, 10 Квіт 2005 (UTC)

Головна сторінка:персоналія[ред. код]

Привіт. Вітаючи Ваше намагання стандартизувати оформлення біографічних сторінок, я все ж звертаю увагу на наступне:

  • В Вікіпедії є певні зарезервовані простори імен (тобто статті з назвою формату Префікс:Назва) належать до простору імен Префікс). Для службоваих матеріялів використовуються простори імен Wikipedia: або Вікіпедія:. Для довідкових матеріалів є простір Довідка:. Для шаблонів використовується простір Template:.
  • Матеріяли, які стосуються стилю написання енцклопедичних статей, зазвичай зорганізовані в Вікіпедіях в т.зв. Керівництво зі стилю (див. напр. Wikipedia:Manual of Style (biographies). І це аж ніяк не шаблон, і тим більше це не енциклопедична стаття як така.

Тому я просив би перенести цю статтю у відповідний простір, можливо доопрацювавши її все таки в формат керівництва, а не шаблону, за прикладом англійського аналога. Dmitry Kazany 16:35, 10 Квіт 2005 (UTC)

По суті запропонований стандарт є сумнівним, особливо в частині блоку "Участь в історичних подіях". Незрозуміло, що є "історичними подіями", в яких особа "не приймала участі". Тому краще взяти в якості рекомендованого шаблону структуру, запропоновану в ініціативі WikiProject Biography. Dmitry Kazany 16:35, 10 Квіт 2005 (UTC)

Пошук статті[ред. код]

Привіт. В строці "Пошук" (меню ліворуч) введіть ключове слово з назви статті, яку бажаєте створити. Якщо статті саме з такою назвою не існує, Ви потрапити на сторінку де буде запропоновано скористатися пошуком у Гуглі. Натисніть "Шукати в Google". Якщо в результатах гуглу Ви не побачите необхідних посилань, то з великою імовірністю можна стверджувати, що такої статті в українській Вікіпедії не існує. --inetd 23:24, 11 Квіт 2005 (UTC)

Стверджувати взагалі нічого не можна в такому випадку, тому що внутрішній пошук не поновлює індекси (як запевняється, тимчасово), а Гугль має певну інерцію. Див. докладніше Довідка:Пошук Dmitry Kazany 19:17, 12 Квіт 2005 (UTC)

Залісся and Ясенівці (Золочівський район Львівської області)[ред. код]

Hello! I am seeking detailed information on the history of the villages of Ясенівці and Залісся (Золочівський район). They may be in Ukrainian or Russian. The only information I've got come from Slownik Geograficzny Krolestwa Polskiego 1880-1902 (which I linked to the proper Wiki entries). I would be grateful if you translated the English text inserted here: Залісся (Золочівський район) and Ясенівці into Ukrainian and wrote the article on the churches in these villages as well as expand the articles themselves.. Maybe you have any photos? There is no information in the Internet. So far, the largest source on them is here... I would like to get to know a person of a similar interest to exchange information. I have written the articles about: Złoczów, Zamek w Złoczowie, Zamek w Olesku, Sassów, Majdan Gołogórski, Gołogóry (miasto), Woroniaki, Lackie Wielkie, Boniszyn (available in the Polish section of Вікіпедія). Thank you.. Have a nice evening! Jaromir. --Riva72 16:53, 29 грудня 2006 (UTC)Відповісти

Нова ідея - новий вікі-Проект[ред. код]

когось учора забув...

Є ідея. Прошу висловитись. Майже як «піраміда» :-), але якщо знаєте, кому б це могло бути цікаво, відпишіть йому цю стандартну пропозицію (за своїм підписом, звісно) :-))) --IgorTurzh 10:10, 17 лютого 2011 (UTC)Відповісти

Статтю Абазинський рід номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Абазинський рід, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 січня 2013. Олег (обговорення) 06:51, 15 січня 2013 (UTC)Відповісти

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії Дрогобич!

В минулому ви створили 19 статей Вікіпедії та додали 169 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 02:47, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Триває обговорення критеріїв значимості шкіл.[ред. код]

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 16:56, 20 січня 2015 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі в тижні народів Росії[ред. код]

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Дрогобич!

В минулому ви створили 19 статей Вікіпедії та додали 170 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 22:18, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 823 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Дрогобич}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:20, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти