Обговорення користувача:Antonuk a

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Створити сторінку   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Antonuk a!
   Часті питання

Вітаємо Вас, нового учасника розділу Вікіпедії українською мовою. Сподіваємось на плідну співпрацю у подальшій роботі над нашим спільним відкритим проектом з Вами як дописувачем.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте та завжди не втрачайте надії на добрі наміри опонента.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help)
   Потренуйтеся тут
   Іменування статей
   Як редагувати статті
   Правила і вказівки
   Основні засади
   Ілюстрації
   Авторські права
   Довідка
   Глосарій

Нова Солідарна Україна[ред. код]

Шановний Antonuk a, оформлення вашої статті Нова Солідарна Україна незадовільне. Саме тому я додав шаблон "переробити" {{переробити}}. Будь ласка, ознайомтеся з основними засадами (Вікіпедія:П'ять основ), правилами вікіпедії (Вікіпедія:Правила і поради), а також з тим як створювати та оформляти статті (Довідка:Редагування). Після цього приведіть вашу статтю до нормального вигляду. --Gutsul 14:44, 15 лютого 2010 (UTC)[відповісти]

Я Вибираю Життя — ось як, наприклад, приблизно має виглядати невеличка, але охайна стаття про громадську організацію. --Friend 15:44, 15 лютого 2010 (UTC)[відповісти]

Порушення авторських прав у статті Нова Солідарна Україна[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Нова Солідарна Україна, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://www.justinian.com.ua/article.php?id=3075. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Нова Солідарна Україна.

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом --Erud 17:08, 15 лютого 2010 (UTC).[відповісти]

Відзнака «За 100 редагувань»[ред. код]

Шановна користувачка української Вікіпедії, Ваш внесок уже сягнув більше 100 редагувань. Із цього приводу Вас відзначено нагородою «За 100 редагувань». Ви можете розмістити шаблон {{За 100 редагувань}} на Вашій персональній сторінці користувача (а також використовувати шаблон {{Понад 100 редагувань}}). Сподіваємося на Вашу подальшу змістовну активність і достойні статті! З повагою, щиро Артем В. Коновалов 14:54, 21 лютого 2010 (UTC)[відповісти]

Попередження[ред. код]

Попередження!
Ваші дії суперечать правилам Вікіпедії і розцінюються як вандалізм.

За систематичне порушення правил до Вас можуть бути застосовані заходи адміністративного характеру, включаючи повну заборону доступу до редагування сайту. Сподіваємось, що до цього не дійде. Можливо, Ваша деструктивна діяльність є наслідком незнання правил та цілей проєкту. У цьому разі настійно радимо Вам ознайомитися з ними. Якщо у Вас виникли запитання про проєкт, скористайтеся системою допомоги. Якщо Ви не знайшли в ній відповіді на ваше запитання, поставте його на форумі проєкту.

Примітка: не рекомендується вилучати попередження, які ще не втратили актуальність, тому що у деяких випадках це може розцінюватися як порушення правил Вікіпедії.

— Це написав, але не підписав, користувач Albedo (обговореннявнесок).