Обговорення користувача:Deitem Arteum

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Nickispeaki у темі «Список посадок на Місяць» 6 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Deitem Arteum!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 13:38, 10 травня 2017 (UTC)Відповісти

Список посадок на Місяць[ред. код]

Доброго вечора! Дякую за статтю! Я цю почав перевіряти, тому що сам захоплююся космонавтикою. Давно хотів перекласти статтю, але Ви мене випередили! ;-) Дякую, що створили! Але. Маю деякі зауваження. Статті ліпше перекладати в автоматичному режимі (імхо), так всі ДОСТУПНІ посилання на статті в укр-вікі (відповідні російським) АВТОМАТИЧНО будуть проставлені. І не буде таких глюків, як із [[Сервейер-6|]] (треба, щоб було Сервеєр-6). Я виправив у першій частині статті. Сподіваюся, що Ви зробите теж саме в двох наступних розділах статті. Там те ж саме - Сервейер треба замінити на Сервеєр. Крім того, зажди ПЕРЕВІРЯЙТЕ, будь ласка, текст на наявність російського тексту (це видно хоча б по тому, що є російські літери ы, ъ,..). Також особливу увагу приділяйте ЧЕРВОНИМ посиланням - бо тут можливі 2 варіанти: 1 - Ви поставили НЕВІРНУ назву статті (Сервейер-6, тому і посилання червоне, що значить, саме із такою назвою статті НЕ існує; може бути, що Ви помилилися лише в одній літері!) 2 - такої статті ДІЙСНО НЕ ІСНУЄ. Ці недоліки бувають на початку вікі-діяльності. Далі звикнете. Будете всыі ці речі самі робити автоматично, не задумуючись навіть про те, що я тут написав. ;-) Удачі! --Nickispeaki (обговорення) 15:56, 7 серпня 2017 (UTC)Відповісти

Пс. Як це я робив? Ну на всяк випадок розповім. Аж раптом знадобиться! ;-) Я пройшовся російською версією. Глянув, що там із червоного в українській синє (має статтю) і подивився, чи є відповідна інтервікі (стаття українською мовою). Оті Сервеєри (1,2,...) були. Луни (8-ї немає тощо) - не всі. Ще якісь кратери були, чогось не було. Але все червоне в українській версії треба перевіряти. Ну, Вікіпедії ж мають довіряти, чи не так? Тому ми маємо по-максимуму все перевіряти! Ок. Ще раз дякую за статтю і чекаю на те, що Ви виправите, те що я прохав. Якщо є запитання (я гадаю, що деякі то точно будуть, навіть якщо зараз немає), то обов'язково дайте мені знати на СО (сторінку Обговорення).--Nickispeaki (обговорення) 20:43, 7 серпня 2017 (UTC)Відповісти