Обговорення користувача:Kalagum

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

[ред. код]

Вітаємо Вас в українській частині Вікіпедії. Щиро дякуємо за вже зроблений внесок до її покращення. Для початку пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту. Ви можете ставити автоматичний підпис на сторінках обговорень за допомогою чотирьох знаків (~~~~). Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників. Бажаємо успіхів!

P. S. Irrespective of your languages skill, you are welcomed to create your own User Page. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones.

Статтю Боровик Север'ян Григорович номіновано на вилучення

[ред. код]

Стаття Боровик Север'ян Григорович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 серпня 2012. Kharkivian (обг.) 10:03, 9 серпня 2012 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Кархут Василь Володимирович

[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Кархут Василь Володимирович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.history.iv-fr.net/article.php?id=876. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Кархут Василь Володимирович. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016

[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Kalagum!

В минулому ви створили 15 статей Вікіпедії та додали 162 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 20:50, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Сторінку Пігулка номіновано на вилучення

[ред. код]

Стаття Пігулка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 8 грудня 2020. Що ще можна зробити? --В.Галушко (обговорення) 20:03, 8 грудня 2020 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.

[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 3 464 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Kalagum}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 08:17, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти