Обговорення користувача:NevskyPrince

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Goo3 у темі «кац» 15 днів тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, NevskyPrince!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 07:17, 27 жовтня 2023 (UTC)Відповісти

кац[ред. код]

По-перше, кац є на миротворці, по-друге, в його відео НЕМАЄ нічого про підтримку України. Я переглянув відео для того, щоби впевнитися, що те, що ви намагаєтеся додати, не відповідає дійсності. Не кажучи вже про те, що відео є авторитетними джерелами. Там "ми теж жертви агресії" (про росіян), є "війська лнр", курс рубля, є засудження путіна, але НЕМАЄ підтримки України.

І скажіть, де саме він "підтримав"? Тут чи може тут?

Інших авторитетних джерел, що вказували би на те, що він підтримав Україну, я не знайшов. До того, як з'являться такі джерела, це твердження прибрано.

Якщо ви бачите інші твердження, що базуються виключно на ютуб-відео, піддавайте їх сумніву, шукайте авторитетні вторинні джерелає, щоби підтвердити ці дані або спростувати й прибрати їх. --Goo3 (обговорення) 15:57, 31 жовтня 2023 (UTC)Відповісти

Вітаю. Те, що Кац у миротворці це нічого не означає для Вікіпедії, це не змінює його позиції стосовно вторгнення РФ в Україну. Це по-перше. По-друге, ваші аргументи не нейтральні, запам'ятайте у Вікіпедії немає особистих переконань і потрібно дотримуватися політичної нейтральності. По-третє, не обов'язковою щоб була пряма фраза в відео: «я підтримую Україну в цій війні», головне що контекст зрозумілий. Кац робить анти-воєнні та проукраїнські заяви.

Те, що він іноді критикує Україну в деяких питаннях, наскільки це було б неправильно, це не змінює позицію Каца щодо війни чи його підтримки України.

У статті багато джерел посилаються на відео YouTube, ви не помітили? З повагою. --Андрій Невський (обговорення) 15:25, 1 листопада 2023 (UTC)Відповісти

Дякую за нагадування. Отже, антивоєнні заяви не є проукраїнськими заявами, це перше. Друге: Миротворець - це важливий ресурс і зазвичай наявність на ньому вказують на Вікіпедії. Це вказано без емоцій та оцінки, як факт. --Goo3 (обговорення) 15:09, 9 листопада 2023 (UTC)Відповісти

Продовжимо тему каца.

Ваші дії тут: ред. № 42321599 порушують кілька правил.

Був фігурантом сайту Миротворець за «пропаганду російсько-фашистського нацизму та шовінізму», що є наклепом

Наявність на сайті - факт, а що є наклепом - це ваше ВП:ОД, цьому не місце на вікіпедії.

Також із жовтня 2022 року знаходиться у федеральному розшуку РФ

Кац вважав, що "російська опозиція нікому нічого не повинна, особливо українцям", уточнивши потім на прямій трансляції що мав на увазі те, що вона нікому не повинна, так як не є офіційною установою і ніким не спонсорується.

Дуже добре, що він так вважає, і цьому треба знайти підтвердження, а до того це непідтверджені дані, яким так само не місце на вікіпедії.

А місце народження і партія й так автоматично беруться з вікіданих, тож їх не треба додавати до шаблону.

Я повертаю виправлені вами дані, прошу на майбутнє додавати відповідні джерела і не відкидати чужі редагування без належних причин. Це може розціноватися як ВП:ВР, що так само є порушенням правил. Сподіваюся на ваше розуміння. --Goo3 (обговорення) 09:11, 15 квітня 2024 (UTC)Відповісти