Обговорення користувача:Oleksandr Alieksieienko

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dimon2711 у темі «Чернетка» 5 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Oleksandr Alieksieienko!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 10:10, 15 січня 2019 (UTC)Відповісти

Чернетка

[ред. код]

Вітаю! Обирати звісно Вам, але навіщо Ви очистили свою чернетку від інфо? Причиною перенесення інфо туди було те, що Вам потрібно півроку для переробки. Це надзвичайно довгий термін і стаття у такому стані півроку стояти не може. Якщо Вам щось не подобається, кажіть свої зауваження, буду мати на увазі. Сподіваюся на розуміння та подальшу співпрацю--DiMon2711 16:04, 7 лютого 2019 (UTC) Є адміни такі як Ви - готові вказати недолік і нормально пояснити, є і інша категорія, які не хочуть допомагати, а просто кажуть не так! І тепер не так! Знову не так! Перепрошую але ми всі дорослі люди, а не дітки в садочку чи початковій школі. Я згаяв на написання статті добу свого часу, потім ще добу поки обмізкував і вніс кілька десятків правок, написав кілька прохань піти на зустріч ... І почув "І тепер не так". Це Ви мені сказали, яка причина перенесення: Причиною перенесення інфо туди було те, що Вам потрібно півроку для переробки. Інший адмін не сказав, що це завеликий термін. На таке твердження я б відповів питанням - який термін приємлимий? 4-2-1 місяць... ОК! Я б боровся. Коли розумієш заради чого, то можна боротися. А реторика адміна була якою? Не хочу шукати переписку, можете самі глянути: Із-за купи помилок вашу статтю переніс в чернетку! Причина: купа помилок... Я не можу гаяти стільки часу на "купу помилок", бо то "ні про що конкретно". Щиро прошу Вас видалити за мною файли (5 шт), я іх помітив кодом. І на цьому закриємо цю сторінку. Нажаль. Дякую!Відповісти

Вибачте, але я не адмін. Приємлимим терміном є тиждень. Маловато, але у 90% випадків навіть забагато. Для порівняння, в англійській Вікіпедії статтю вилучили б за хвилину, не те що півроку. Та і перенесення було необхідне. Оскільки я не маю прав видаляти сторінки, попросив про це адміна, який погодився з моїми аргументами та видалив сторінку в основному просторі. Якщо Ви скасуєте свої редагування (Переглянути історію --> скасувати) і доопрацюєте статтю, вона знову буде в основному просторі. Прошу адміністратора, який вилучив сторінку виконати один зі своїх обов'язків та роз'яснити причини видалення, якщо вони до сих пір не зрозумілі. Щоб не було плутанини, то скажу, що адміністратор вилучив сторінку на моє прохання, бо це було необхідно.--DiMon2711 17:26, 7 лютого 2019 (UTC)Відповісти
Помилився у пінгу, тож @Стефанко1982:--DiMon2711 17:28, 7 лютого 2019 (UTC)Відповісти

Дякую за людяність, мені приємно, що з українською Вікіпедією працюють такі Люди. Вчора я написав листа на всі офіси і всіх співробітників нашої компанії, розповів ситуацію і попросив в своїх повсякденній роботі не буди черствими адмінами. Думаю, що з часом хтось з них, врахувавши мій досвід, спробує написати про нашу компанію, подібних якій немає ні те що на теренах СНД, але і на теренах Європи. Ми достойні бути в Вікіпедії. Вчора я прибрав з статті купу тексту, але тижня мені замало, бо за такий короткий термін я не знайду посилання на авторитетні джерела (а стукати до них напряму буде ДУЖЕ дорого - ціна публікації захмарна, бо то чистий бізнес. У них зараз "жнива" - виборча компанія, краще якусь фігню про Ляшка опублікувати, коли одні заплатять за її публікацію, а інші заплатять за її видалення). Наша компанія стрімко росте - зараз почали свою діяльність офіси в Казахстані і Киргизстані, незабаром підключиться Польща і Білорусь. Дірок у бюджеті компанії валом, тому пішли ті авторитетні джерела до дупи, всьому свій час) ...і до Вікіпедії колись руки дійдуть. Добавлю тільки, що мені, як засновнику компанії, буде дуже прикро якщо перша стаття про нас вийде у Вікіпедії Казахстан чи Білорусь, або Росія, бо всяке буває... Вчора говорив з маркетинг директором (увага) - єдиної в Україні виставки з франчайзингу. Єдиної. Вони входять в 5-ку найбільших в Європі, 15-ть років історії. То вона мені повідомила, що вони кілька раз пробували добавити статтю про свій захід у Вікіпедію але на жаль марно. Друзі, це єдиний в Україні подібний захід з франчайзингу. Франчайзинг - це підприємництво, підприємництво - це робочі місця, податки, економіка. Замовкаю. Зробіть, будь ласка, з цього правильні висновки. P.S. Впевнений, що і серед вашого брата багато тих, хто женеться за показниками: скільки статей я відредагував, скільки опублікував, а скільки захайдив. Кількість без якості - водичка. Будете гарними спеціалістами в тому, що робите, але залишайтеся при цьому Людьми! Якщо ви бачите що дійсно це про "велике українське", що нас якісніше відрізнятиме від сусіда/сусідів, а не про чергову зачіску для вусів або про коханок якогось гетьмана, то допоможіть, будь ласка, цим людям. Слава Україні!