Обговорення користувача:Romanbibwiss/Архіви/2020/листопад

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення до участі у Місяці популярних статей

Вітаю! Колись ви записувалися до проєкту «Популярність». Можливо, вам було б цікаво взяти участь у Місяці популярних статей — його метою також є покращення найбільш відвідуваних статей задля підняття конкурентоспроможності та відвідуваності нашого мовного розділу.

У межах місячника поліпшуємо статті на популярні теми, а також створюємо українською статті, які є найрейтинговішими в інших Вікіпедіях. Він уже почався і триватиме до 4 грудня. Найактивніші учасники та учасниці отримують сувеніри з логотипом Вікіпедії та призи від «Вікімедіа Україна».

Долучайтеся! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:29, 9 листопада 2020 (UTC)

Вітаю! Спробую долучитися.--Romanbibwiss (обговорення) 06:43, 11 листопада 2020 (UTC)

Hôpital de la Salpêtrière

Вітаю. Я побачив на Вашій сторінці, що маєте серйозні знання французької. Ви перейменували сторінку, яку я свого часу перейменував, бо колись нас у школі начебто вчили, що таке закінчення має передаватися без "р". Правда я вчив лише рік, тож далі була англійська. Але перекладач, щоправда Гугл, чітко вимовляє без "р" на кінці. Так, як "pêtrière" — розплідник. Я без претензії, але мені цікаво, де помилка? З повагою, --АВШ (обговорення) 21:54, 15 листопада 2020 (UTC)

Вітаю! @Шкурба Андрій Вікторович: У французькій в закінченні -er "r" як правило не читається, натомість в закінченні ère "r" завжди читається. Пор. вимову prière, singulière, ouvrière у словнику Робер [1]. У випадку singulière, ouvrière добре видно різницю у вимові чоловічого роду з -er та жіночого роду з -ère. Але у цьому словнику немає Salpetrière, оскільки це не загальна, а власна назва. Проте ось на цьому сервісі можна послухати вимову Salpêtrière з "r" [2] З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 12:44, 16 листопада 2020 (UTC)
Дякую за ґрунтовне роз'яснення і посилання на сервіс. Сам стараюся притримуватися фаховості, а тут поліз не туди з перейменуванням ). Наснаги! --АВШ (обговорення) 20:35, 16 листопада 2020 (UTC)
Та все гаразд! З Вами приємно спілкуватися. І Вам наснаги!--Romanbibwiss (обговорення) 21:17, 16 листопада 2020 (UTC)

Дякую за оперативну роботу

Приємно вражений, що ви помітили новостворені мною сторінки і вже їх перевірили. Бачу, що деякі сторінки про приватні компанії роками можуть бути неперевіреними. Просто хотів подякувати :) --Mestees (обговорення) 12:49, 20 листопада 2020 (UTC)

Вітаю! Та було трошки часу, то відпатрулював Вашу статтю BioNTech, бо й сам колись започаткував подібну (CureVac), а потім уже й про фірму меблів подивився. Наснаги! --Romanbibwiss (обговорення) 14:58, 20 листопада 2020 (UTC)
дякую!!! Біостартапи і медичні стартапи це цікаво) --Mestees (обговорення) 15:59, 27 листопада 2020 (UTC)

Запрошення до Транспортного марафону

Шановний Romanbibwiss/Архіви/2020, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 15:32, 20 листопада 2020 (UTC)

Дякую за запрошення, спробую взяти участь.--Romanbibwiss (обговорення) 18:43, 20 листопада 2020 (UTC)