Обговорення користувача:Romanbibwiss/Архіви/2023/лютий

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Повідомлення щодо Вікімарафону

Вітаю! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 19-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон до середи 8 лютого включно. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники не пізніше середи 8 лютого. Потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 26 січня до 5 лютого 2023 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення. Після 8 лютого і перед відправкою сувенірів організатори Вікімарафону перевірять внески на предмет відповідності правилам Вікіпедії; тим часом ви ще можете покращувати статті, створені під час марафону. (Будь ласка, не записуйтеся на отримання сувенірів поштою, якщо вже отримали їх на офлайн-події Вікімарафону).

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:08, 6 лютого 2023 (UTC)

Питання від MaxKSM (15:27, 15 лютого 2023)

Добрый день! Подскажите, хочу разместить статью на Википедии про заслуженного строителя Украины. Что для этого нужно? С чего начать? Как правильно? --MaxKSM (обговорення) 15:27, 15 лютого 2023 (UTC)

Вітаю! Найкраше почати з Довідка:Створення нової статті, а також Вікіпедія:Критерії значущості/Особи, тренуватися можна у Чернетці в просторі користувача. --Romanbibwiss (обговорення) 15:38, 15 лютого 2023 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за січень—лютий 2023

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна»: за січень—лютий 2023. Читайте його у блозі за посиланням або на інших ресурсах «Вікімедіа Україна». --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 16:08, 18 лютого 2023 (UTC)

Французькі масони

Вітаю! Дякую за створення категорії, однак все ж туди варто додати всіх інших, про які у нас створені статті, а їх чимало. Раджу Вам встановити en:Wikipedia:Lacmus: дуже корисний скрипт для цього. --reNVoy (обговорення) 20:34, 20 лютого 2023 (UTC)

Вітаю! Дякую за пораду, треба спробувати, щось я не знав про такий інструмент.--Romanbibwiss (обговорення) 21:21, 20 лютого 2023 (UTC)
@Renvoy: Дуже дякую за підказку, інструмент справді помічний!--Romanbibwiss (обговорення) 17:07, 21 лютого 2023 (UTC)

Питання від Httpinvoker (15:03, 21 лютого 2023)

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна спілкуватися тут з іншими учасниками, які редагували певну сторінку? --Httpinvoker (обговорення) 15:03, 21 лютого 2023 (UTC)

Вітаю! @Httpinvoker: Найкраще спілкуватися на сторінці обговорення певної сторінки, якщо Ваше обговорення стосується саме її. Також можна перейти на сторінку обговорення користувача, до якого ви хочете звернутися. Можна написати користувачеві імейл.--Romanbibwiss (обговорення) 15:46, 21 лютого 2023 (UTC)

Запрошення долучитися до Тижня київських письменників

Вітаю з прийдешнім Всесвітнім днем письменника, що очікується 3 березня! З нагоди цього свята запрошую долучитися до Тижня київських письменників, який триває до кінця лютого.

Організатор — Київська міська організація Національної спілки письменників України за підтримки громадських організацій «Вікімедіа Україна» та «Творча еліта України». Активні учасники й учасниці отримають призи та сувеніри від організаторів. 2019 року Ви брали участь у Тижні сучасної європейської літератури — тож, можливо, Вам буде цікаво приєднатися і зараз та допомогти покращити висвітлення цієї важливої теми в українській Вікіпедії.

Сподіваємося на Вашу участь! --Perohanych (обговорення) 10:28, 24 лютого 2023 (UTC)

Дякую, @Perohanych:, важлива тема, треба долучитися! --Romanbibwiss (обговорення) 14:46, 24 лютого 2023 (UTC)