Обговорення користувача:Savramat/Архів2023

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Динамо-фан у темі «Об'єднання» 6 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Список футбольних стадіонів України

Доброго вечора! Дякую за оновлення списку Список футбольних стадіонів України. Я нарешті знайшов час оновити (на жаль, щось не доходили руки до футболу) та зробив кілька змін до вашого. Думаю, більшість із них неконтроверсійні, зі спірного:

  • повернув U-19 під УПЛ: ті самі клуби, та сама організація — зручніше оновлювати, коли вони поряд, зручніше читати й зіставляти
  • поставив на перше місце в списку клуб-господар: якщо на «Україні» зазвичай грає «Рух», але один раз грав і «Кривбас» — поставив «Рух» першим
  • поставив підтверджену джерелом місткість рівненського «Авангарда»: не знаю, звідки ваша, якщо ви маєте краще джерело — не проти заміни.

Якщо ще щодо чогось питання — будь ласка, пишіть. Ще раз дякую, що оновили — NickK (обг.) 21:24, 14 січня 2023 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)

Долучайтеся до WikiGap 2023

Вітаю! Вчора розпочався WikiGap 2023 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 26 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної».

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 18 березня, 12:00—15:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:26, 7 березня 2023 (UTC)

Долучайтеся до Європейської весни 2023

Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:20, 17 квітня 2023 (UTC)

Долучайтеся до марафону Це зробила вона 2023

Вітаю! Сьогодні починається Це зробила вона 2023 — щорічний марафон із опрацювання статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 24 листопада.

Ви долучалися до цієї чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати призи та сувеніри від організаторів. Запрошуємо особливо фокусуватися на поліпшенні уже наявних статей (за це можна отримати додаткові бали); хоча також можна створювати нові.

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві завтра, 12:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями Вікіпедії, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Ви ще встигаєте зареєструватися сьогодні, деталі та реєстрація за посиланням.

Приєднуйтесь! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 07:22, 10 листопада 2023 (UTC)

Об'єднання

Добрий день! Прохання проголосувати проти в обговоренні щодо статей про укрчемп. Вважаю, що Ви як один із найактивніших редакторів також погоджуєтеся із думкою Ahonc'a, як і я. --— Динамо-фан (обг.) 09:24, 19 грудня 2023 (UTC)