Обговорення користувача:Visem/Архіви/2015/серпень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікі сторінка англійською

Доброго дня, чи плануєте ви відкрити сторінку Кольченка англійською? Маю такий намір, чи можу взяти вашу сторінку як основу? Дякую Kazkarka (обговорення) 04:26, 4 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня! Я цю статтю не писав, просто виправив помилку, яку помітив! Але в будь-якому випадку, якщо маєте бажання то звичайно пишіть і звичайно, що Ви можете брати за основу статтю українською мовою. --visem (обговорення) 15:19, 4 серпня 2015 (UTC)

Розблокувати користувача

Прошу розблокувати цього користувача, так як він більш не буде порушувати правила проекту і лізти в статті на кримську тематику.

Учасник планує значно покращувати і писати статті про залізниці. З повагою, AlnashPiyash (обговорення) 17:17, 13 серпня 2015 (UTC).

Добрый вечер! Конечно, хотелось бы верить в хорошие намерения участника, но судя по персональной странице участника в рувики в это верится с трудом. Я персонально не блокировал участника, и я так понимаю что причина блокировки достаточно серьезная. Поэтому предлагаю обратиться для начала непосредственно к тем администраторам, которые блокировали данного участника. Если не получиться решить данный вопрос с ними, тогда я постараюсь принять участие в обсуждении этого вопроса более детально. С уважением, --visem (обговорення) 18:29, 13 серпня 2015 (UTC)
Добрый вечер! (Простите, что забыл приветствие) Хорошо, я обращусь к ним.
Если этого участника разблокируют, но он всё же не перестанет вандализировать статьи, то он не успеет причинить большого вреда для укрвики - его правки будут вскоре отменены, а он сам заблокирован вновь. Можно дать ему шанс. Ведь если он начнёт полезную деятельность, то может принести намного большую пользу, чем вред, уже приченённый им - он опытный участник рувики (он там ПАТ), админ инкубатора, при том неплохо знает украинский.
Поэтому было бы разумно дать ему шанс. С уважением, AlnashPiyash (обговорення) 19:27, 13 серпня 2015 (UTC)
Ничего страшного (я про приветствие), зато у Вас очень хорошо получилось на украинском языке :) Я тоже за то, чтобы дать человеку шанс. Но всё таки у меня есть субъективное опасение по поводу взглядов участника и его дальнейшей деятельности в укрвики, так как отдельные взгляды участника диаметрально противоположны с моими, и наверное, большинства участников раздела. В то же время, при решении данной конфликтной ситуации, хочется следовать принципам Википедии - нейтралитету, неприпустимости оскорблений и хорошим намерениям. Но, поймите правильно, в данной ситуации очень сложно быть нейтральным. Поэтому ситуация с данным участником требует дополнительного обсуждения. Мне лично очень хотелось бы, чтоб человек создал нормальные статьи о железной дороге, так как мне самому эта тема очень интересна. Но все таки, хотелось бы услышать мнение других участников и обсудить дополнительно как можно избежать дальнейших конфликтов и блокировок. --visem (обговорення) 19:51, 13 серпня 2015 (UTC)
Я считаю, что его взгляды никак не повлияют на ваше сообщество, ведь ему теперь незачем врать - при первых же попытках нарушить нейтралитет будет заблокирован. По поводу взглядов, то Википедию могут редактировать все независимо от пола, религии и взглядов. Вряд ли его попытки нарушить нейтралитет вновь повторятся. Я написал участнику Green Zero, предлагаю вам принять участие. И спасибо, что откликнулись на мою просьбу :)--AlnashPiyash (обговорення) 08:17, 14 серпня 2015 (UTC)
В дальнейшем хотелось бы избежать конфликтных ситуаций. А ее участник может создать просто, например написать на своей станице что-то на подобии Вашей страницы, то есть написать что он редактор в русской Википедии и дать ссылку на свою страницу в рувики. Вроде бы ничего плохого не сделал, но тут же и возникнут конфликты из-за взглядов, которые у него на странице в рувики. Поэтому не хотелось бы чтобы появились эти конфликты и я стараюсь осторожно подходить к этому вопросу чтоб участника можно было разблокировать и создать нормальную атмосферу для работы. Согласен лично обсудить с участником его дальнейшую деятельность на странице в рувики и не против принять участие в более широком формате обсуждения ситуации. --visem (обговорення) 08:33, 14 серпня 2015 (UTC)
Лучше будет, если Вы напишете ему на странице в англовики.--AlnashPiyash (обговорення) 08:53, 14 серпня 2015 (UTC)
AlnashPiyash, вітаю! Какое-то совпадение. Как раз писал Вам сообщение на удмуртской Википедии по поводу поведения этого участника.
Насчет вопроса в удмуртской Википедии. Я считаю, ред. №101669 такие действия пана Драконова очень неверны. В конституции Украины написано, что Украина состоит из 24 областей, 1 автономной республики (Крим) и 2 городов со спец. статусом - Киев и Севастополь. И так и должно быть написано в энциклопедии в статье про Украину. Равно как должно там быть написано и то как есть фактически и как считает международное сообщество (международные организации и другие государства).
Насчет участия в украинской Википедии пана Драконова. Я не против его разблокировки, но он лично должен пообещать не совершать действия по которым он был заблокирован, а именно: нарушение ВП:НО, ВП:ВР. Т.к. Илья Драконов заблокирован, он может написать здесь - w:udm:Викиавтор_сярысь_вераськон:Green_Zero.
P.S. Ваше решение в удм. Википедии, естественно ни коим образом не отобразится на решении о дальнейшем участии Илья Драконов в украинской Википедии. Я просто экономлю время, решая все на одной странице. — Green Zero обг 09:26, 14 серпня 2015 (UTC)
Считаю, что правильней будет написать как и в рувики. Всё же Удмуртия - часть России. Большая часть Крымского полуострова является объектом территориальных разногласий между Россией, контролирующей спорную территорию, и Украиной. Согласно федеративному устройству России, на спорной территории Крыма располагаются субъекты Российской Федерации Республика Крым и город федерального значения Севастополь. Согласно административному делению Украины, на спорной территории Крыма располагаются регионы Украины Автономная Республика Крым и город со специальным статусом Севастополь.--AlnashPiyash (обговорення) 10:46, 14 серпня 2015 (UTC)
Уважаемый Green Zero, собираетесь ли вы разблокировать этого участника?--AlnashPiyash (обговорення) 10:59, 14 серпня 2015 (UTC)
Окончательное решение напишут здесь (я несколько дней назад снял с себя флажок администратора). — Green Zero обг 11:27, 14 серпня 2015 (UTC)
Хорошо. Будем-с ждать.--AlnashPiyash (обговорення) 11:36, 14 серпня 2015 (UTC)

Пироженка для вас!

Дякую вам за розблокування! Ilya Drakonov (обговорення) 06:39, 17 серпня 2015 (UTC)

Користувач родом з Краснодарського края

Скажіть, а чому не виходить назвати шаблоном? Iлля Драконiв (обговорення) 07:39, 17 серпня 2015 (UTC).

Переробив на шаблон! --visem (обговорення) 07:42, 17 серпня 2015 (UTC)
Спасибі! Він пише, що у мене немає прав на перейменування в шаблон. Iлля Драконiв (обговорення) 07:44, 17 серпня 2015 (UTC).

Залізниці Якутії

Скажіть, я все правильно зробив у цій статті? Може є кака-то побажання? Iлля Драконiв (обговорення) 11:44, 17 серпня 2015 (UTC).

Дякую за статтю! Стаття цікава, я там поправив помилки. Тільки будьте уважнішими при написанні назв. Бо АК „ЖДЯ“ перекладено як АК „ЧЕКАЮЧИ“ трохи смішно звучить. І ще я виправив посилання на інші сторінки, бо вони були червономи, а насправді в укрвікі вже були статті. --visem (обговорення) 13:05, 17 серпня 2015 (UTC)
Спасибі! Я не туди подивився, коли ЖДЯ перекладав, подумав це слово ЧЕКАЮЧИ. Iлля Драконiв (обговорення) 13:12, 17 серпня 2015 (UTC).

РЖД

Як думаєте, я погано зробив? Iлля Драконiв (обговорення) 13:24, 20 серпня 2015 (UTC).

Та наче нормально було. --visem (обговорення) 14:14, 20 серпня 2015 (UTC)
Моя версія нормально? Iлля Драконiв (обговорення) 14:53, 20 серпня 2015 (UTC).
Ну у мене особисто немає зауважень до Вашої версії. Не розумію, чому Агонк її відкотив. --visem (обговорення) 20:46, 20 серпня 2015 (UTC)
В шаблоні по-хорошому б взагалі вказати і Абхазьку зл. яка де-факто належить РФ. Але я вирішив вказати самим м'яким способом і комусь це не сподобалося... Iлля Драконiв (обговорення) 06:58, 21 серпня 2015 (UTC).
От я і кажу, що я не розумію що саме не подобається Агонку. Треба у нього запитати. З приводу Абхазії та так званної Кримської залізниці, там потрібно робити примітки, щоб це виглядало нейтрально. А з приводу Південно-Кавказької, то я сам нею їздив. Наче і не скажеш, що вона належить до РЖД, але фактично власником є РЖД, і тут уже не виникає питання щодо законності власності. --visem (обговорення) 07:08, 21 серпня 2015 (UTC)
Так, по ній не скажеш, там поїзди старше ніж в Африці. З приводу Кримської зл. не знаю, вирішуйте самі, якщо потрібна окрема стаття, як на інших мовах, то я переведу, якщо не треба, то бог з нею. А в шаблоні я б залишив ЮКЖД. З повагою, Iлля Драконiв (обговорення) 07:46, 21 серпня 2015 (UTC).
Дивно, я думав, що вже є стаття про кримську залізницю. Потім хтось колись перекладе, бо тут багато політики. А в ЮКЖД поїзд наче нормальний був (Тбілісі-Єреван), але у провідників не було чаю :) Мені це було не зрозуміло, бо для мене це традиція випити чаю в поїзді з алюмінієвого підстаканника :). Мені подобається та версія шаблону, яку Ви запропонували, але запитайте краще у Агонка, чому він відкотив правки. --visem (обговорення) 08:53, 21 серпня 2015 (UTC)
Спасибі, запитаю. А про чай не знаю:) На МосЖД так і на СевКавЖД чаю завжди багато і стакани безкоштовно дають:) А от на Кримській я тільки в електричках був, там сподобалося:) Iлля Драконiв (обговорення) 09:01, 21 серпня 2015 (UTC).
Там чай був тільки в вагоні-ресторані, але "не з алюмінієвого подстаканніка як то положено у поїзді", а в Криму зараз мабуть нові електрички. Я їздив колись електричкою з плацкартними вагонами Вадим-Феодосія, то був "общий вагон забацаного поїзда", про якого є оповідання (це звідти всі цитати). Треба може почекати на відповідь Агонка, він до речі теж по залізницях багато зробив. --visem (обговорення) 09:55, 21 серпня 2015 (UTC)
Давайте может на русский? Я очень высоко оценил его вклад в Украинские Железные дороги, но он мой, в Российские, видимо нет... Iлля Драконiв (обговорення) 11:09, 21 серпня 2015 (UTC).
Хорошо. Я ж говорю что сам не могу понять его. Надо с ним будет обсудить этот вопрос. Просто знаю его лично, и для меня загадка, что именно ему не понравилось :) --visem (обговорення) 11:39, 21 серпня 2015 (UTC)
Да ничего, подождём. Я что-то разленился на украинском писать вам:D. Iлля Драконiв (обговорення) 12:39, 21 серпня 2015 (UTC).
Не страшно, можно и на русском. Я его тоже попросил ответить на Ваш вопрос. --visem (обговорення) 17:44, 21 серпня 2015 (UTC)

Беларуска-ўкраінскі тыдзень

Вітаю. Пісаў табе на пошту, прыйшоў адказ, што скрынка перапоўненая. Пацьвердзі, ці атрымаў мой ліст. --Renessaince (обговорення) 07:35, 24 серпня 2015 (UTC)

Вітаю! Мабуть так і є. Лист не отримав. Щойно трохи почистив пошту. --visem (обговорення) 16:03, 24 серпня 2015 (UTC)
Пераслаў яшчэ раз. --Renessaince (обговорення) 09:45, 25 серпня 2015 (UTC)
Hi. sorry for writing in English. Could you please add some articles to belarusian wikipedia for creation in this page [1]? --Jarash (обговорення) 09:28, 24 серпня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Трипольський Олександр Володимирович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Трипольський Олександр Володимирович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:52, 24 серпня 2015 (UTC)

Доброго дня

Дядьку Visem, дякую за розуміння. Ви в оцінюванні конкурсу даєте влучні поради більшість виконую, а про посилання б то я не хитрую як хтось собі надумав і не займаюся дурницями, просто люблю коли примітки доповнюють текст, що вже жодних питань не виникаєю. Детально мої задуми при написанні статей я розписала поважному дядькові Євгенові З повагою, Даринка.

Вітаю, Даринко! Я намагаюсь максимально об'єктивно оцінити статтю, хоча подібні конкурси, на мою думку, не можуть бути достатньо об'єктивними, але вони є дуже корисними. І перш за все, хотів би подякувати тобі за активну участь та за велику кількість гарних статей! Щодо приміток, то дякую що написала свою позицію. Звісно, що хитрощі можуть мати місце в конкурсі, все організатори не передбачили, але якщо оцінювати об'єктивно, то я не можу занижувати комусь бали у питаннях, що не стосуються суті статей. Проводячи такі конкурси, ми всі вчимося та набуваємо досвід, а не помиляється, той хто нічого не робить. Тому я думаю, що в майбутньому можна буде мінімізувати хитрощі певних учасників. Я згадав, як брав участь у попередньому конкурсі. Хотів написати багато статей (акцент робив на кількість), хотів щоб якомога більше пам'яток природи було описано у Вікіпедії, але більшість моїх статей не відповідали по об'єму. Я не сильно був згоден з такими умовами конкурсу, але вони однакові для всіх. Проте я задоволений, що взяв участь і що зробив корисну справу. Повертаючись до приміток, то все ж таки хочу порадити робити їх лаконічнішими. Нехай вони і будуть розширені, але все ж старайся щоб досягати максимуму переданої інформації та мінімуму тексту. Бо в такому вигляді сильно кидається в очі і виглядає, на мою особисту думку, не дуже естетично, а все таки хочеться щоб такі статті виглядали чудово і в майбутньому їх можна було б подати і на добрі та вибрані. З повагою, --visem (обговорення) 18:01, 27 серпня 2015 (UTC)

Вікі любить Землю 2015 в Україні. Нагородження відбудеться 12 вересня

Привіт!

Дякуємо за Ваш внесок до вікіпроектів!

Церемонія нагородження переможців фотоконкурсу «Вікі любить Землю» 2015 та конкурсу статей «Пам'ятки природи у Вікіпедії» відбудеться 12 вересня 2015 року (субота) об 11:30 у Великій лаврській дзвіниці (Київ, вул. Лаврська, 15). Запрошуємо до участі переможців усіх номінацій та учасників конкурсу, членів журі. Якщо у Вас є додаткові запитання, то пишіть на wm-uawikimedia.org. --アンタナナ через MediaWiki message delivery (обговорення) 10:06, 29 серпня 2015 (UTC)

Із радістю, але мабуть у цей час буду в Естонії на СЕЕ. --visem (обговорення) 10:11, 29 серпня 2015 (UTC)