Обговорення користувача:Visem/Архіви/2020/лютий

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Корнєєв Іван Ілліч

Перепрошую, але потрібна допомога.
На цій сторінці вказано, що чоловік народився 1914 року в «соціалістичній республіці»! Жахливо! На жаль, не знаю, як таке прибрати.--Ejensyd (обговорення) 22:33, 2 лютого 2020 (UTC)

Вітаю! Так, дійсно якусь нісенітницю підтягнуло з Вікіданних. Чесно кажучи сам не знаю як це виправити. @Madvin:, може Ви зможете в цьому допомогти? --visem (обговорення) 23:20, 2 лютого 2020 (UTC)
Підтягнуло все правильно, просто у вікіданих не була вказана дата, з якої село входило до складу району, створеного у 1940 році. Тепер добре? Я б ще категорій у тій статті половину повидаляв, вони теж з вікіданих автоматично тягнуться. --Madvin (обговорення) 08:29, 3 лютого 2020 (UTC)
Дякую! Не знаю точно чи правильно, але точно краще ніж було. А категорії підтягнуло з росвікі при перекладі статті, тому ті що підтягуються при бажанні можна повидаляти. --visem (обговорення) 08:37, 3 лютого 2020 (UTC)

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

Сторінку Кайманові Острови на зимових Олімпійських іграх 2010 номіновано на вилучення

Стаття Кайманові Острови на зимових Олімпійських іграх 2010, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 16 лютого 2020. Що ще можна зробити? Юрко (обговорення) 14:49, 16 лютого 2020 (UTC)

Позбавлення прав адміністратора

Ви вирішили підтримати адміністратора, який порушує цілу низку правил, при цьому вступили у війну адміністраторів, розблокувавши того, кого я заблокував, до того ж назвавши те блокування «абсурдним», хоча я навів дифи. Я не бачу, як Ви після цього можете бути адміністратором.--Piramidion 21:01, 25 лютого 2020 (UTC)

Облиште Ваші погрози. Ваша поведінка є агресивною і залякуванням - хто проти Вас, того треба знищити. Такого жаху в УкрВікі ще не було! --IgorTurzh (обговорення) 21:24, 25 лютого 2020 (UTC)
Облиште Ваші інсинуації. Моя поведінка спирається на правила Вікіпедії, на відміну від Вашої. А «такого жаху» — це Ви про свої «кулуарні» домовленості? Ще ніколи вони не були настільки очевидними, як у Вашому випадку. --Piramidion 21:44, 25 лютого 2020 (UTC)
Все в рамках правил, відповідно до пункту 6.4.3 ВП:БЛОК. --visem (обговорення) 22:09, 25 лютого 2020 (UTC)
У цьому випадку — згоден. Але не згоден з характеристикою блокування як «абсурдного». Почитайте СО Ігоря — не хочу повторюватись.--Piramidion 22:21, 25 лютого 2020 (UTC)
Абсурдність вбачаю в тому, що Вам не сподобалися дії Ігора у відповідь на Ваші дії і Ви вирішиди діяти наступним чином. Не буду повною мірою оправдовувати дії Ігора, але Ваші дії є зловживанням, варто було вирішувати конфлікт у інший спосіб. У майбутньому рекомендую більше звернути увагу на ВП:ПДН. --visem (обговорення) 22:52, 25 лютого 2020 (UTC)
Дії Ігоря у відповідь на які мої дії? Він вів війну редагувань із користувачем Zvr, який оскаржив два його підсумки, і підбивав ці підсумки повторно, після оскарження. Я підтримав одне з таких оскаржень, але він вирішив повоювати і зі мною. Де Ви бачите абсурд у моїй реакції на ці його зловживання? Де Ви бачите зловживання з мого боку? Користувач перебуває в конфлікті (через своє бачення підбиття підсумків), по суті, ось уже з трьома адміністраторами, отримував зауваження й від інших, зокрема — навіть Yakudza засудив його спосіб підбиття підсумків. Конфлікти вирішуються обговоренням, а якщо воно не спрацьовує (а воно не спрацювало — тут уже було багато спроб) — конфліктного користувача блокують. У цьому випадку я віддав перевагу блокуванню замість позбавлення прав, але Ви мене все одно змусили до останнього.--Piramidion 23:02, 25 лютого 2020 (UTC)
Шановний пане @Piramidion:, так, я дійсно вважаю Ваше блокування Ігора абсурдним і дифи я проглянув. Він такий же самий адміністратор як і Ви, і Вам потрібно заспокоїтись, бо Ви чомусь вважаєте, що Ви єдиний правильний адміністратор. Я й надалі можу бути адміністратором, мені не соромно за свої дії. Але Ваше право подавати мою кандидатуру на позбавлення прав адміністратора, хоча після кількох Ваших дій, я вважаю що номінувати на позбавлення прав адміністратора потрібно саме Вас. Моя Вам дружня порада, пишіть більше статей, бо Вашого внеску особливо не спостерігається і не відволікайте інших від роботи. Поважайте працю інших! --visem (обговорення) 21:47, 25 лютого 2020 (UTC)
Вибачте, але якби адміністратори писали статті, то хто б займався адмініструванням? Ви ж не цікавитесь тим, хто підбиває підсумки на ВП:ВИЛ, вилучає файли, чистить К:СШВ, виконує запити від користувачів, чи не так? А якщо Ігор «такий же адміністратор», то на якій підставі він нехтує зауваженнями від значно досвідченіших адміністраторів? На якій підставі він веде війни редагувань з користувачами, хоча йому казали цього не робити? На якій підставі він порушує ВП:НДА та ВП:БЮРО? Якби він був «таким же адміністратором», то щонайменше дослухався б до думок інших адміністраторів, а не йшов напролом.--Piramidion 21:54, 25 лютого 2020 (UTC)
Ігор достатньо досвідчений адміністратор. Так, звісно він не ідеальний, але знаючи його, впевнений, що він припускає добрих намірів. Напролом, на жаль, пішли саме Ви, заблокувавши Ігора. --visem (обговорення) 22:03, 25 лютого 2020 (UTC)
Дуже смішно. Ви навіть не аналізували усі ті обговорення й ситуації, просто робите твердження заради твердження.--Piramidion 22:12, 25 лютого 2020 (UTC)
вибачте що влажу - якби адміністратори писали статті... це як розуміти? --Л. Панасюк (обговорення) 21:58, 25 лютого 2020 (UTC)
Це розуміти так, що якщо є мало часу, який можна витрачати або на адміністрування, або на статті — то на що цей час витрачати? Якщо на статті, то нащо тоді права адміністратора? Якщо на адміністрування — то на статті вже часу не залишиться (окрім якихось дрібних редагувань). На ВП:ВИЛ зараз понад 250 обговорень, якщо не помиляюся. І їх ніхто не закриває. На вилучення категорій з файлами мені зазвичай йде зо пів дня. Крім того ще є переклади на translatewiki, запити на Фабрикатор, редагування в інших проектах. У мене 4000 адміндій за минулий рік. Якщо я складу права — хто ці адміндії виконуватиме? Ви? Чи Visem (88 адміндій)? Чи IgorTurzh (208 адміндій)? Кожному своє. От хай кожен своє і робить. P. S: он Submajstro, схоже, образився — сидить і редагує собі статті замість адміністрування (здається, на категоризації зосередився). Якби на ВП:ВИЛ виставляли статті такими ж темпами, що й раніше — адміністратори б нізащо не справились без його допомоги, принаймні не на цьому етапі в історії укрвікі. Це — наочний приклад. --Piramidion 22:10, 25 лютого 2020 (UTC)
Було б непогано, якби Ви склали повноваження адміністратора--Юрко (обговорення) 22:19, 25 лютого 2020 (UTC)
Так вважають усі, кому муляють правила Вікіпедії. Не здивували.--Piramidion 22:23, 25 лютого 2020 (UTC)
Передбачувано, не здивували. Саме тому - єдиноправильний адмін. --Юрко (обговорення) 22:31, 25 лютого 2020 (UTC)
Франція - це я. Сумно. --Л. Панасюк (обговорення) 22:38, 25 лютого 2020 (UTC)
(до попереднього коментаря через конфлікт редагувань) Трошки не такі акценти: всі, хто проти правил — проти мене. Це ж і є обов'язок адміністраторів — відстоювати правила, незважаючи ні на що, адже так? Щодо останньої репліки — я знаю, який зміст Ви вкладаєте в те слово, але все значно простіше: чимало з тих, хто стає адміністратором, думають, що адмінправа — це неабищо, а коли приходить до діла — розчаровуються. Якщо мають тверду шкіру — залишаються адмініструвати. Якщо вирішують поберегти нерви — добровільно складають права. Це, звісно, якщо вони справді захищають правила (а особливо — основи Вікіпедії), а не лише декларують. P.S: мені колись закидали підтримку адміністраторів, подвійні стандарти, кругову поруку тощо, запитували, чи я хоч одного адміністратора заблокував. Тепер закидають, що заблокував. Сумно, егеж.--Piramidion 22:42, 25 лютого 2020 (UTC)
: Я всього-навсього звернув Вашу увагу, що правила про оскарження підсумку обговорення статей на вилучення не існує, Ви ж упорно відмовчуєтесь. Спільнота довірила це право - підбити підсумки всім, абсолютно всім адміністраторам. Отже, нехтуючи підсумком іншого адміна, оскаржуючи його, фактично війну редагувань починає оскаржувач. І т.ч. фактично це і є блокування нормальної роботи Вікіпедії, адже таких оскаржень (повторних) може бути скільки завгодно. Більше того, це вже доведення до абсурду, тому що гіпотетично можна почати копатися в старих висновках, скажімо оскаржити підсумок по статті Правило трусиків. яку я особисто вважаю неенциклопедичною, але... ціную думку Спільноти і адміна, який підбивав підсумок. Ще одне - вибір терміну блокування на тиждень - чим Ви керувались, обираючи цей термін, і чому не попередили, а зробили погрозу ще й на своїй сторінці обговорення (?!), що для мене мої дії погано закінчаться. Ви не один знаєтесь на правилах, і повірте, хизуватися кількістю адміндій теж не личить тактовній людині. Та й не такий я уже й адмін-новачок, як Вам здається --IgorTurzh (обговорення) 23:17, 25 лютого 2020 (UTC)
Щодо «погрози» — це було попередження, і я не очікував, що Ви після нього почнете війну редагувань з використанням швидких відкотів (а у Вас попереджень було достатньо на СО від інших адміністраторів). Щодо старих обговорень — є інша давня практика, згідно з якою слід започатковувати нові обговорення, а не оскаржувати старі підсумки. Якби Ви були достатньо активним та досвідченим адміністратором, то це б знали. І Ваші умовиводи давно вже спростували на ВП:К-А та інших обговореннях за участі адміністраторів, а те, що Ви це вперто ігноруєте — є свідченням деструктивності Вашої поведінки. А кількість адміндій — це просто числовий, неточний, показник досвіду в питаннях адміністрування. Так само як кількість підсумків — показник певного досвіду в питанні підбиття підсумків. А якщо Ви не адмін-новачок — то для Вас же й гірше, бо можна було б списати на недосвідченість, а так — відвертий деструктив.--Piramidion 23:53, 25 лютого 2020 (UTC)