Обговорення користувача:Visem/Архіви/2020/червень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон в роботі у статті Список Героїв Радянського Союзу (Башкортостан)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Список Героїв Радянського Союзу (Башкортостан) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{в роботі}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 06:14, 4 червня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за травень/червень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Вибрані новини «Вікімедіа Україна» за травень

Детальніше — у повній версії дайджесту

Анонси на червень і поточні події
  • Ми проведемо серію вебінарів про авторське право та персональні дані. Реєстрація на перший, який пройде 13 червня, уже відкрита. Детальний анонс тут.
  • 5 червня у Вікіпедії розпочався Тиждень птахів. Він приурочений до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища і триватиме до 25 червня. Долучайтеся!
  • Триває зголошення до журі конкурсу статей «Європейська весна». Шукаємо досвідчених редакторів і редакторок, які перевірятимуть якість статей конкурсу. Зголошуйтеся тут.

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:56, 6 червня 2020 (UTC)

Deutsche Kriegsgräberstätte Podgorica

de:Deutsche Kriegsgräberstätte Podgorica. Я не бачу жодного натяку на існування прислівника у, оскількі все словосполучення є повною назвою, яка є самодостатня і не потребує ніяких уточнень чи викривлень, .--16:47, 20 червня 2020 (UTC)

@Avatar6:, я не експерт звичайно, але вважаю, що запропонована Вами назва не є коректною так як Подгориця це назва міста, хоча варіантів написання українською можна розглянути декілька. Німці то й інші кладовища назвали у такий спосіб. --visem (обговорення) 20:18, 20 червня 2020 (UTC)
Донецьк також назва, — і міста, і залізничної станції, і аеропорта. Як і Подгориця, — назва і міста, і станції, і аеропорта, і частина власної назви предмета обговорення.--Avatar6 (обговорення) 09:34, 21 червня 2020 (UTC)
de:Kriegsgräberstätten Westfriedhof (Magdeburg) — ось тут є уточнення назви в дужках.--Avatar6 (обговорення) 09:38, 21 червня 2020 (UTC)
Треба щоб й інші висловилися. Можливо назвати Подгорицьке німецьке військове кладовище або обрати іншу назву. --visem (обговорення) 09:45, 21 червня 2020 (UTC)

Попередження

Вітаю. Вчора Ви порушили зобов'язання адміністратора, підбивши підсумок на ВП:ВИЛ без обґрунтування. Але також Ви на сторінці ВП:ЗА, де адміністратори мають бути особливо виваженими, атакували частину спільноти, грубо порушивши ВП:Е. Оце редагування ред. № 28765120 та інші за ним. Оскільки всі користувачі рівні, незважаючи на технічні права, Ви створили ситуацію, за подібну якій адміністратора нещодавно номінували на позбавлення. Якщо Ви не визнаєте своїх помилок, мені доведеться номінувати й Вас на позбавлення. --Brunei (обговорення) 13:54, 24 червня 2020 (UTC)

Вітаю, @Brunei:! Так як ми досить давно знайомі, то можна не настільки офіційно, цілком нормальним буде звернення на «ти». Погоджусь, що був неправий стосовно ВП:ВИЛ, все таки обґрунтування передбачається, хоча там хаос такий, що навіть з обґрунтуванням оскаржують, але то вже інше питання. Щодо моїх висловлювань, то так, я трохи грубувато висловився, але від того, що є проблема я не відмовляюсь. Щодо рівності користувачів, то я цього принципу дотримуюся і дотримувався завжди. При цьому справедливим було б зробити зауваження й іншому користувачеві, який відповів на цю мою репліку теж не зовсім коректно. Щодо номінації на позбавлення прав адміністратора, то якщо є велике бажання це зробити, я не буду заперечувати. Єдине, що хотів би застерегти, щоб не було так як з IgorTurzh, бо у тій номінації виглядало так що за діями користувача велося стеження і навмисно вишукувалися помилки, щоб поставити цю номінацію (це моя особиста думка). Мені важливо бути чесним перед собою, я звісно теж людина і теж можу робити помилки. Чого мені би не хотілося, так це те, щоб адмінкорпус укрвікі обслуговував бізнес-інтереси (виходячи із сучасних реалій). І я розумію, що адміністратори з подібною позицією окремим людям невигідні. З повагою, --visem (обговорення) 20:49, 24 червня 2020 (UTC)

Тиждень Херсонщини 2020

Вітаю, Visem/Архіви/2020/червень! З 29 червня по 12 липня плануємо попрацювати над статтями про Херсонський край. Якщо знайдете для себе щось цікаве — буду радий попрацювати з Вами пліч-о-пліч ). З повагою — Шиманський હાય! 08:40, 25 червня 2020 (UTC)

Дякую! Із задоволенням долучуся! --visem (обговорення) 08:42, 25 червня 2020 (UTC)

Стаття Муха Оксана Теодорівна

Доброго дня! Чи можете допомогти мені порадою? Знайшов ось таку статтю Муха Оксана Теодорівна, її необхідно переробити, переписати з нейральної точки зору, оновити лінки, додати фото. Під час вивчення інформації про дизайнерку побачив, що про її бренд Oksana Mukha також є публікації, бреyд отримував нагороди і тд. На Вашу думку як зробити краще: Доробити сторінку дизайнерки та створити там окремий розділ про її бренд, чи зробити окрему сторінку про бренд? Заздалегідь вдячний. з повагою --Akademik.M (обговорення) 18:23, 30 червня 2020 (UTC)

Вітаю @Akademik.M:! Я вважаю, що краще доробити статтю про дизайнерку, зокрема зробити розділ про бренд. Щодо окремої публікації про бренд, то я не впевнений щодо значимості такої статті, тому стаття може бути видаленою, в будь-якому випадку інформація про бренд не завадить на її сторінці, але так, шоб це не було більше ніж про саму дизайнерку, також варто уникати рекламного стилю. З повагою, --visem (обговорення) 19:13, 30 червня 2020 (UTC)
@Visem: щиро дякую за пораду. З повагою --Akademik.M (обговорення) 20:25, 30 червня 2020 (UTC)