Обговорення користувача:Volodymyr2017

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Volodymyr2017!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 03:25, 8 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

Вітаю, колего. Ви можете надати ВП:АД яке стверджує, що предмет статті є поетом та музикантом? З того джерела, яке вдалося знайти мені (а це сайт Інституту енциклопедичних досліджень НАН України, що вже авторитетно) нічого не сказано про поета або/та музиканта. Мова лише про письменника та художника. З повагою, GC 007 (обговорення) 12:55, 8 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

І АД, які підтверджують премії теж надайте, будь ласка. Інакше і те, і інше приберу зі статті. --GC 007 (обговорення) 13:03, 8 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

Вітаю. Так як Ви не відреагували на моє звернення до Вас, але після моїх зауважень продовжили правити статтю без ВП:АД, я роблю висновок, що вся інформація це Ваші фантазії і не більше того. З статті все сумнівне було прибрано та відпатрульовано. Ви можете повернути інформацію тільки в тому випадку, якщо надасте АД. В іншому випадку, я підніму питання про доцільність Ваших дій. З повагою. --GC 007 (обговорення) 06:10, 9 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

Доброго дня Great Cockroach 007! Нарешті знайшов куди написати відповідь на Ваші зауваження. )) Як Ви вже зрозуміли, я тільки роблю перші кроки на цьому поприщі. Тому прохання дуже мене не бити. Ваші зауваження слушні, але не будьте таким категоричним, на все свій час. Дякую Вам за підказки, сьогодні витрачу час на вивчення правил створення статей, щоб надалі запобігти помилкам, яких я вже наробив. Стаття, яку я намагаюсь створити, поки що не закінчена. Я зустрів в своєму житті незвичайно талановиту і скромну людину. Всіма тими таланами, які я намагався вписати у статтю, він дійсно володіє, але в інтернеті підтвердження тому дійсно немає. Мені дуже захотілося викласти інформацію стосовно цієї людини, тому я і взявся за створення статті. Учора я зв'язався з Доничем І.К., він дав згоду на створення статті про нього і обіцяв надіслати мені потрібну інформацію. Так, я дилетант, тому не будьте дуже до мене суворі. )) Дуже дякую за Вашу увагу. З повагою до Вас, Володимир.

  • Колего, я Вас розумію, але перш ніж братися за створення статей, потрібно було вивчити діючі правила проекту. Порядок простий: спочатку розбираєтеся в тонкощах, потім робите внесок. Предмет статті може володіти чим завгодно, але без авторитетних джерел - це фантазії. Коли будуть підтвердження в авторитетних джерелах, тоді цей матеріал можна внести в статтю. З нагородами та ж ситуація. Те, що Ви там зв'язалися і отримали усний дозвіл - це нічим не підтверджено і не дає Вам прав писати про це у Вікіпедії. Для створення статей детально вивчіть ВП:КЗ та ВП:АД. А з приводу суворості, то Ви не праві. Я доброї душі людина і готовий допомагати новачкам. Тому я і оформив Вашу статтю, а не відправив її на вилучення. Успіхів. --GC 007 (обговорення) 08:14, 9 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

Щиро дякую за розуміння!

Доброго дня, Григорію! Звертаюся до Вас за допомогою. Мої намагання зрозуміти деякі канони Вікіпедії, поки що потерпають фіаско. Наприклад, що до авторських прав. У Вікіпедії сказано, що їх треба мати, але де їх брати? Що робити в моєму випадку, коли людина існує, дуже талановита але про неї і його таланти в інтернеті майже нема ніякої інформації, на яку я зобов'язаний посилатися при створенні статті про нього? У якій формі я повинен отримати підтвердження від Донича І.Г., що він надав мені згоду на створення статті про нього (одна з вимог Вікіпедії)? Також у вигляді чого я повинен мати докази, що він надав мені свої фотографії а не чужі? Електронною поштою Донич надіслав мені свою біографію, але як я (або він) повинен довести, що вона дійсна а не вигадана? Ще приклад. Його фото я виготував у фотошопі, зробив скрин з відео, з його інтерв'ю яке викладене на Youtube, "вдяг" його в інший одяг, підкорегував кольори, різкість, ... і позначив його як авторське фото, але Ви це фото прибрали. Також Ви прибрали факсиміле підпису Донича, яке я виготовив теж у фотошопі. Зараз він надіслав мені фото, яке він бажає розмістити у статті до його біографії, як його додати щоб було правильно? Заздалегідь вдячний за відповідь. З повагою, Володимир.

Вітаю, колего. Відносно авторського права. З дозволу предмета статті, у Вашому випадку, Ви можете використовувати тільки фото. В це досить довго вникати. Просто вивчіть це ВП:АП, ВП:ЛЗ та ВП:ДВ. Особа може бути талановитою з усіх боків. Але інформацію, яку вносили Ви, строго необхідно підтверджувати ВП:АД. Те, що предмет статті понаписував Вам там на пошту, це просто фантазії, Ваші або його, в уявленні Вікіпедії. Довести, що біографія не вигадана можна тільки авторитетними джерелами. Ті фото, які Ви зробили в фотошопі, автоматично порушують авторське право. Ви не є власником цих зображень. Фото необхідно ліцензувати (воно повинно бути розміщено в джерелі, в якому вказана вільна ліцензія, наприклад CC BY-SA 3.0). Зрештою предмет статті і сам може завантажити фотографію на проект, після реєстрації (не виключено, що фото буде видалено через недовіру). --GC 007 (обговорення) 09:38, 12 серпня 2018 (UTC)[відповісти]

Григорію, пробачте, що вкотре турбую. Чи вік мій вже на заваді (64 р.), чи інша причина ))), але вистачило розуму зрозуміти, що мені особисто не подолати завдання, яке я поставив перед собою. Але й полишити нездійсненим задум створити статтю у Вікіпедії, не маю права. Тому звертаюсь до Вас можливо з незвичайним проханням. Будь ласка, допоможіть створити статтю про Донича І.К, але вже за Вашим особистим авторством. Ця людина дуже достойна бути на сторінці онлайн-енциклопедії. Давайте видалимо те, що я тут вже "наваяв", а Ви створите нову статтю під своїм ім'ям. Я надам Вам матеріал, що маю для цієї статті, посилання на сторінки в інтернеті, що я понаходив. Можливо, як варіант, створити цю статтю скориставшись ВП:ДВ що до інформації, яка не має підтвердження в інтернеті? З повагою, Володимир.

Вітаю ще раз. Стаття зараз виглядає максимально адекватно. Ні я, ні хто інший не маємо прав порушувати чинні правила Вікіпедії. Згідно з ними, інформація в статті повинна бути підтверджена АД. Крапка. Ця стаття і так була оформлена мною максимально можливо. Я нічого нового не напишу. Та інформація, яку Ви мені можете надати для написання статті, не перестане бути звичайною фантазією без джерел. На жаль. ВП:ДВ відноситься тільки до зображень, а до інформації ми віднести можемо лише частково і то, тільки при наявності АД ми можемо якусь інформації використовувати на основі добропорядного використання. --GC 007 (обговорення) 14:37, 12 серпня 2018 (UTC)[відповісти]