Обговорення користувача:Zvr/Архів 8

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Слов'янськість культур

Шановний пане. За кожною культурою, де я проставив шаблон є дослідження археологів щодо їх слов'янськості. Наприклад щодо дніпро-донецької культури це згадане у тлі статті. Зарубинецька та пшеворська також давно вважаються багатьма дослідниками слов'янськими. Культури шнурової кераміки також вважаються колискою слов'ян. Проте у шаблоні вони стоять на місці дискусійних, так як неможливо з впененністю казати у якій мірі вони були слов'янськими. Ці джерела легко можливо проставити.--Taromsky (обговорення) 08:35, 21 січня 2018 (UTC)

@Taromsky:Культуру шнурової кераміки не можливо теоретично навіть віднести до слов'янської, або протослов'янської, подивіться дату існування культури та порівняйте з точкою біфуракції протобалтів та германців, тобто це навіть не обговорюється. Далі будь-яку культуру що є до Великого переселення народів, називати слов'яномовною можна тільки умовно і як довести мову носіїв культури? Просто прив'язати до сьогоденного ареалу розповсюдження? То подивіться історію Британських островів хто є тубілець? Яка мовна група? Тому давайте зупинимось на умовній точці Різдво Христово, до цієї дати взагалі не вживати термін слов'яни.--Zvr (обговорення) 15:05, 21 січня 2018 (UTC)
Проте багато дослідників вбачають у культурах шнурової кераміки саме слов'янськість. Яка саме ступінь слов'янськості у цих культур не буде відомо ніколи, але дані археології та генетики вказують на те, що у Східній й Центральній Європі саме з шнурової кераміки складається стале населення, що простежується до цього дня. Думка не тільки російсько-українських дослідників. Є достатньо літератури з такою думкою з англомовного світу. Якщо така думка є, то її необхідно відобразити. Я приділю увагу до джерел саме цієї точки зору й коли буде нагода розширю статті саме з цього приводу.--Taromsky (обговорення) 16:35, 21 січня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Автошлях E18

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Автошлях E18 був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 01:00, 25 січня 2018 (UTC)

Олександp Беля Архімандрит

Статтю доопрацьовую і доповнюватиму. Я новачок, не карайте одразу вилученням, порадьте, - що зробити, щоб запобігти вилученню? Bradatyj (обговорення) 12:07, 9 лютого 2018 (UTC)

доброго часу доби. Найголовніше дві речі: додайте ВП:АД (перейдіть за синім посиланням, там все пояснено) і доведіть у статті, чим саме ця особистість запам'ятається нащадкам, тобто пройде Сторічний тест--Zvr (обговорення) 15:48, 9 лютого 2018 (UTC)

Клімович Сергій Іванович

@Zvr , вітаю. Не вважаю текст статті плагіатом саме з сайту Житомирського вишу (http://znau.edu.ua/cat-university/cat-nashi-vipuskniki?start=10), адже і я, і його райтери брали матеріали з одного російського джерела (http://www.warheroes.ru/hero/hero.asp?Hero_id=8382) та перекладали українською. Втім, зараз хочу написати свіжий стаб матеріалу і прошу його трішки згодом перевірити на предмет дотримання правил вікі. --GGFox (обговорення) 09:20, 9 лютого 2018 (UTC)

@Zvr, ось з нуля написав нову статтю Клімович Сергій Іванович/Temp. Як її зробити основною? GGFox (обговорення) 11:55, 9 лютого 2018 (UTC)

Все гаразд, питань не є--Zvr (обговорення) 15:53, 9 лютого 2018 (UTC)
  • Вітаю. Щодо копівіо. Той шаблон якраз і рекомендує написати нову оригінальну статтю на підсторінці, щоб статтю з копівіо в історії вилучити, а залишити лише юридично чисту. Не треба нічого переносити. Потрібно було лише перейменувати Клімович Сергій Іванович/Temp після вилучення адміном власне статті з копівіо. Будь ласка, наступного разу так і робіть. --Brunei (обговорення) 22:15, 10 лютого 2018 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Чарльз Беннетт (фізик) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:54, 27 лютого 2018 (UTC)

Попередження — ніяких образ

Вітаю.

Маю вас повідомити, що подібні вислови ред.№ 22142516 по відношенню до певної частини спільноти Вікіпедії є неприпустимими, і порушують правило ВП:НО. У випадку повторення подібної поведінки, до вас будуть застосовані більш серйозні адміністративні дії. А поки цей допис є першим і останнім попередження від мене.

Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 13:21, 1 березня 2018 (UTC)

Сторінку Суоменлінна номіновано на вилучення

Стаття Суоменлінна, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 3_березня_2018. Що ще можна зробити? Andrey Kurilov (обговорення) 05:31, 3 березня 2018 (UTC)