Обговорення користувачки:JTs/Архіви/2019

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошую до організації конкурсу CEE Spring

Привіт! Ти висловлювала зацікавленість організацією CEE Spring 2019. Якщо бажання долучатися нікуди не зникло, запрошую переглянути сторінку обговорення проекту й дописатися та коментувати основні питання. -- З пов., ViraMotorko (WMUA) (обг.) 16:36, 7 лютого 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція. --Tespaer (обговорення) 00:25, 16 березня 2019 (UTC)

Запрошення до участі в конкурсі статей Жінки у STEM

Доброго дня! Півтора роки тому ви брали участь у місячнику «Пані в червоному». Можливо, вам було б цікаво взяти участь у схожому проекті — конкурсі статей Жінки у STEM, який триває протягом червня.

Фокусом конкурсу є висвітлення досягнень жінок у STEM-галузях — точних і природничих науках. Для всіх активних учасників передбачені сувеніри від організаторів, а для переможців — цінні призи. Окремий приз можна отримати у спецномінації про українок у STEM.

Будемо раді, якщо долучитеся до конкурсу. --Aced (від імені оргкомітету конкурсу) 10:51, 5 червня 2019 (UTC)

VideoWiki

Hey JTs, it was great meeting you at Wikimania in Stockholm. https://videowiki.wmflabs.org/uk/articles is live. Require your help in translating the basics (VideoWiki Template, tutorial, etc). Please check your email when you are free. --Pratik.pks (обговорення) 05:09, 22 серпня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! -- Ата (обг.) 18:56, 11 жовтня 2019 (UTC)

Україна на зимових Дефлімпійських іграх 2019

Добридень. Подав дану статтю на Вибраний список. Буду вдячний за критику та голос. --KuRaG (обговорення) 10:53, 31 грудня 2019 (UTC)