Володар звірів 3: Око Браксуса

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Володар звірів 3: Око Браксуса
Beastmaster III: The Eye Of Braxus
Вид телефільм
Жанр фентезійний
бойовик
пригодницький фільм
фантастика
Режисер Габрієль Бомонт
Продюсер Джерент Белл
Ліза Кокрейн-Нілан
Стю Сігал
Сценарист Дон Коскареллі
Пол Пепперман
Девід Вайз
У головних
ролях
Тоні Тодд
Сандра Гесс
Каспер ван Дін
Оператор Майкл Девіз
Композитор Ян Хаммер
Дистриб'ютор NBCUniversal Syndication Studiosd
Тривалість 92 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 1996
IMDb ID 0112469
Попередній Beastmaster 2: Through the Portal of Timed

«Володар звірів 3: Око Браксуса» (англ. Beastmaster III: The Eye Of Braxus) — телефільм у жанрі фентезі. Другий сиквел фільму «Володар звірів».

Сюжет[ред. | ред. код]

Чародій Агон намагається зберегти свою молодість. Для цього він зі своїм підручним Малдором практикує похмурі ритуали витягування життєвої сили з бранців. Однак справжню юність чарівник зможе повернути тільки в гробниці Браксуса. Талісман, що дозволяє увійти в склеп, зберігається у молодого короля Тала. Люди Агона захоплюють Тала в полон, однак перед цим молодий чоловік віддає половинку артефакту своєму старшому братові Дару, відомому як Повелитель звірів. Героєві не залишається вибору, окрім як відправитися в царство Агона разом з Сетом — начальником охоронців короля Тала, щоб врятувати брата з рук злого чарівника.

Між тим Агон, переконавшись, що у Тала знаходиться лише частина талісмана, тортурами змушує бранця вказати, де знаходиться друга половина, і посилає Темну Варту — своїх гвардійців на пошуки Повелителя звірів.

Тим часом Дар і Сет слідують за викрадачами Тала. По дорозі вони зустрічають прекрасну войовницю Шаду, яка насправді є агентом Агона. Кілька разів вона намагається заманити героя в пастку, з яких він насилу виплутується. Зрештою Дар за допомогою циганки Моргани потрапляє в місто, де заточений Тал, та звільняє брата. Однак Агон викликає до життя Браксуса, який виявляється божеством темряви і першим ділом опановує тіло чарівника. Далі монстр вирішує викликати з пекла сили темряви, однак Дар відбирає і потім нищить його око.

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]