Приїзжа

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Приїзжа
рос. Приезжая
Жанр мелодрама
Режисер Валерій Лонськой
Сценарист Артур Макаров
У головних
ролях
Жанна Прохоренко
Олександр Михайлов
Оператор Володимир Папян
Композитор Георгій Фіртіч
Художник Петро Кисельов
Кінокомпанія Мосфільм
Тривалість 94 хв.
Мова російська
Країна СРСР СРСР
Рік 1977
IMDb ID 0076568

«Приїзжа» (рос. «Приезжая») — радянська мелодрама кінорежисера Валерія Лонського, знята у 1977 році. Прем'єра фільму відбулася в травні 1978 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

У село приїжджає нова вчителька географії Марія Володимирівна Нестерова зі своєю маленькою дочкою Катею. Їх підвозить місцевий колгоспний шофер Федір Семенович Барінов. Красива вчителька сподобалася Федору і з перших днів він починає доглядати за Марією. Але вона не поспішає відповідати на його почуття. З Марією намагається закрутити роман молодий і легковажний Ваня Тімотін, на прізвисько Кочеток, але Федір швидко ставить на місце молодого гульвісу.

З кожним днем ​​Федір все ясніше і сильніше розуміє, що любить Марію. Все важче йому жити поруч з Марією і терпіти її холодне ставлення. Він намагається виїхати працювати на колгоспні лісові ділянки, щоб не бачити більше Марію, але незабаром повертається з наміром одружитися з нею. Однак розважливий батько Федора вмовляє його почекати.

Тим часом в село приїжджає колишній цивільний чоловік Марії — Володимир Сергійович Корнєєв. Він не знав про існування своєї дочки Каті і хоче побачитися з нею. Його підвозить Ванька Кочеток, але поговоривши з Володимиром і дізнавшись, хто він такий, зриває його з воза і поспішає в село, щоб попередити Марію про гостя. Перелякана Марія поспішає за допомогою до Федора. Він зустрічає Володимира на дорозі недалеко від села. Після короткої бесіди між ними виникає бійка, яку перериває пес Мерген і Марія. Володимир йде, а Федір з Марією нарешті залишаються удвох.

У ролях[ред. | ред. код]

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]