Sisley

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Sisley
Sisley
Тип cosmetics manufacturerd і організація
Організаційно-правова форма господарювання спрощене акціонерне товариствоd[1]
Галузь виробництво парфумівd[1]
Засновано 1976
Засновник(и) Юбер д'Орнано (Hubert d'Ornano)
Штаб-квартира Париж,
Франція Франція
sisley.com

Sisley - французька компанія, яка розробляє та розповсюджує парфюмерно-косметичну продукцію класу люкс.

Профіль команії

Магазин одягу Sisley в Дубліні

Sisley - це сімейна компанія: підприємець Юбер д'Орнано очолює марку Sisley, його дружина Ізабель д'Орнано (Isabelle d'Ornano) - віце-президент (основні сфери її діяльності - створення нового і робота з пресою), син Філіп (Philippe d'Ornano) - генеральний директор (керує міжнародним розвитком компанії), а дочка Крістін (Christine d'Ornano) - заступник генерального директора (очолює одну з філій марки). У компанії Sisley працює кілька тисяч робітників у всьому світі. Сьогодні продукція Sisley представлена в більш ніж 80 країнах світу. Компанія Sisley безпосередньо контролює основну частину своєї дистрибуції через філії (їх близько 30) і реалізує 80% обороту за рахунок експорту. Більша частина продукції Sisley виготовляється у Франції, головним чином, на заводі в Блуа, а науково-дослідні лабораторії розташовані в передмісті Парижа. Головне в роботі фахівців Sisley - вивчення і прогнозування запитів покупців, творчий підхід, строгість і вимогливість, опрацювання деталей: при створенні кожного нового продукту вони вважають найважливішим завданням досягнення максимальної ефективності при мінімальному ризику реакцій[2].

Історія

Файл:Soir de lune retouche pour.jpg
Парфуми Sisley "Soir de Lune"

Історія марки Sisley почалася в Парижі в 1968 році. Тоді бренд випускав виключно джинсовий одяг і славився революційністю стилю: речі від Sisley, вміло поєднували в собі подіумну моду та ідеї молодіжної вуличної культури. У 1974 році компанія Benetton вирішила придбати ексклюзивне право на використання назви бренду Sisley. Сьогодні марка Sisley відома в усьому світі і випускає молодіжний одяг, аксесуари, білизну, а також косметику та парфумерію[3]. Косметична лінія з'явилася у 1976 році, коли Юбер д'Орнано втілив ідею застосування натуральних рослинних екстрактів і ефірних олій у косметичних засобах. В той час у Європі лише захоплювалися ароматерапією і фітотерапією. Це була новаторська ідея і як першовідкривач, д'Орано методично і послідовно вибрав спеціалізацію своїх лабораторій - фітокосметологію. Коли у 1974 році Benetton Group придбала Sisley, для компанії одразу ж розробили стратегію від організації продажів до нового іміджу продукції та реклами. Саме в цей період марка стала по справжньому відомою. 1996 рік ознаменувався іншим важливим моментом в історії Sisley: змінилася емблема, яка прославила марку на весь світ, на більш елегантний і витончений логотип - білий напис на чорному тлі. Кожен сезон Sisley випускає жіночі і чоловічі колекції, що націлені на споживачів, які слідують моді і не відстають від ультрамодних тенденцій. Фактично, колекції включають одяг для будь-якого випадку і різних смаків. Це може бути і спортивний і повсякденний одяг, ділові та елегантні сукні, тощо. Сьогодні Sisley має близько 1100 магазинів по всьому світу. Безперечним фактором успіху цієї компанії по всьому світу є активні рекламні кампанії. Відомо, що Benetton Group приділяла велику увагу зв'язкам з громадськістю. Їх метою був не тільки продаж одягу. Вони прагнули створити імідж і образ життя, який відрізняє особистість від натовпу. На сьогоднішній день Sisley є впізнаваним брендом, і займає свою власну нішу в світі модного одягу і аксесуарів. У січні 2003 року Sisley і ведуча італійська годинникова компанія "Сектор Група" уклали договір про співпрацю, головною метою якого позначили створення модних аксесуарів. Колекція вийшла в світ у вересні року 2003 року. Sisley надихнули "Сектор Групу" на створення доволі провокаційних колекцій, які стали зразковими моделями для молодих чоловіків і жінок. Годинники були представлені як аксесуар з яскраво вираженим агресивним стилем, який виходить за рамки традиційного часового дизайну[4]. Концепції Sisley націлені на молодих і динамічних. Компанія підтримує свій імідж хвилею скандальних рекламних кампаній.

Реклама Sisley

Рекламою одягу Sisley протягом 9 років (з 1998 по 2007) займався знаменитий фотограф Террі Річардсон. Реклама Sisley представляє абсолютно відв'язний спосіб життя, провокацію, виклик суспільству і ламає стереотипи. Вона не стільки "продає продукт", скільки створює атмосферу. З самого початку ідея полягала у перетворенні рекламної кампанії в фото-щоденник, що залишається як пам'ять про враження і пригоди: фотографії із позначками на полях. Кожна фотографія Террі Річардсонавиглядає як документальна - настільки природно поводяться персонажі в кадрі[5].

Примітки