Файл:Геловін- Воскресіння театральний плакат 2002.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Геловін-_Воскресіння_театральний_плакат_2002.jpg(259 × 385 пікселів, розмір файлу: 16 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис This is a poster for Halloween: Resurrection.

The poster art copyright is believed to belong to the distributor of the film, Dimension Films, the publisher of the film or the graphic artist.

Джерело
Автор зображення
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Геловін: Воскресіння»  [?]
Джерело IMP Awards
Мета використання

Основна картка. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря твору, продукту чи послуги, для якого він служить плакатом. Це робить значний внесок у розуміння користувача статтею, яка практично не може бути передана лише словами. Зображення поміщається в інформаційну коробку у верхній частині статті, де обговорюється робота, щоб показати основний візуальний образ, пов'язаний з роботою, а також допомогти користувачеві швидко визначити роботу, продукт чи послугу та дізнатися, що вони знайшли те, що вони шукають за Використання для цієї мети не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме творець, що надає послуги графічного дизайну, і, в свою чергу, маркетинг просування продукту.

Замінність

Як зображення плаката, зображення не змінюється за рахунок безкоштовного контенту; будь-яке інше зображення, яке показує той самий твір або плакат, також буде захищено авторським правом, і будь-яка версія, не відповідає оригіналу, була б недостатньою для ідентифікації чи коментарів.

Обсяг використаного матеріалу
Низька роздільність?

Він має копіювання достатньої роздільної здатності для коментування та ідентифікації, але більш низького дозволу, ніж оригінальний плакат. Копії з неї будуть нижчої якості, непридатні як підроблені твори мистецтва, піратські версії або для використання, які будуть конкурувати з комерційною метою оригінального твору мистецтва.

Інше Використання постерного мистецтва у статті відповідає Політиці невірусного вмісту Wikipedia та справедливому використанню відповідно до закону про авторське право Сполучених Штатів, як описано вище.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є рекламним плакатом фільму, спортивного або іншого заходу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець фільму (або студія, що зняла фільм), організатор заходу або автор плаката.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:15, 13 липня 2018Мініатюра для версії від 14:15, 13 липня 2018259 × 385 (16 КБ)The NiX (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=This is a poster for Halloween: Resurrection. The poster art copyright is believed to belong to the distributor of the film, Dimension Films, the publisher of the film or the graphic artist. |Автор= |Джерело= |Час створення= |Ліцензія= }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Геловін: Воскресіння | Джерело = [http://www.impawards.com/2002/halloween_resurrection_ver2_xlg.html IMP Awards] | Частина = | Роздільність = Він має копіювання доста...

Така сторінка використовує цей файл: