Файл:Wrestlemania5.jpeg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Wrestlemania5.jpeg(261 × 380 пікселів, розмір файлу: 39 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу

[ред. | ред. код]
Опис Постер Реслманії V
Джерело [[1]]
Автор зображення WWE
Ліцензія
Це зображення є рекламним плакатом фільму, спортивного або іншого заходу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець фільму (або студія, що зняла фільм), організатор заходу або автор плаката.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Обґрунтування добропорядного використання [?]
Джерело [[2]]
Мета використання

Інша. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до твору, продукту чи послуги, для яких воно слугує плакатом. Воно робить значний внесок у розуміння користувачем статті, який практично неможливо передати лише словами. Додатково: Зображення розміщується в інформаційному блоці у верхній частині статті, присвяченій обговоренню WrestleMania V, що є предметом суспільного інтересу. Значення постера полягає в тому, щоб допомогти читачеві ідентифікувати подію, запевнити читачів, що вони потрапили на потрібну статтю, яка містить критичний коментар про подію, та проілюструвати передбачуване брендингове повідомлення події таким чином, що його неможливо передати лише словами... Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме творця, який надає послуги з графічного дизайну, і, в свою чергу, з маркетингом товару, що просувається.

Замінність

неможлива

Обсяг використаного матеріалу Весь плакат: оскільки зображення є плакатним мистецтвом, формою упаковки продукту або маркетингу послуг, весь плакат необхідний для ідентифікації продукту або послуги, належної передачі сенсу та брендингу, а також для того, щоб уникнути заплямування або спотворення зображення.
Низька роздільність?

Копія має достатню роздільну здатність для коментування та ідентифікації, але нижчу, ніж оригінальний плакат. Копії, зроблені з неї, будуть нижчої якості, непридатні для використання в якості підробок, піратських версій або для використання, яке конкурує з комерційним призначенням оригіналу.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний10:42, 13 листопада 2023Мініатюра для версії від 10:42, 13 листопада 2023261 × 380 (39 КБ)MaxF1996 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис= Постер Реслманії V |Автор= WWE |Джерело= https://www.wwe.com/shows/wrestlemania |Час створення= |Ліцензія= {{Постер}} }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Реслманія V | Джерело = https://www.wwe.com/shows/wrestlemania | Частина = Весь плакат: оскільки зображення є плакатним мистецтвом, формою упаковки продукту або маркетингу послуг, весь плакат необхідний для ідентифікації продукту або послуги, належної перед...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані