Dj Sensey

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Dj Sensey
Основна інформація
Професії Музикант, продюсер, DJ, співак, журналіст
Жанри хаус, техно, поп
Псевдоніми Dj Sensey, Sensey, Sergey Sensey
Лейбли Luxury night, moon records, fatali music.
djsensey.com

Сергій Сапіга (н. 16 вересня 1989, Tarnopol, Україна, Ukraine), відомий як Dj Sensey — український діджей, музичний продюсер, автор пісень і виконавець, власник сітки студій звукозапису FKWL, журналіст газети Народна Правда [1]. Лице обкладинки 3го випуску глянцевого журналу "Just One" на думку West Night Life Awards 5 років підрят кращий діджей м.Тернопіль і один з кращих діджеїв України. стоявший на витоках клубної культури України[1]. постійний учасник TOP100 dj in Ukraine[1] і продюсер [1].

DJ SENSEY - український діджей і продюсер, що базується в Польщі, став відомим у 2008 році, але музична популярність прийшла після 2010 року і виходу Першого клубного релізу «Шлях до зірок», потім було багато релізів і найбільша популярність прийшла після випуск пісні «Я можу» та кліпу на цю пісню. у 2015 році. У 2019 році трек "Your Dreams" посів 1 місце в конкурсі "Spinning Talent Pool" і 1 мільйон прослуховувань на стрімінгових платформах!

Біографія[ред. | ред. код]

Сапіга Сергій Сергійович більш відомий як DJ SeNSeY народився 16.09.1989р. в небагатій сім’ї спортсменів у місті Тернопіль, що є невеличким містечком (250тис.) на Західній Україні

Вже з молодих літ коли у Сергія з’явилась любов до музики він почав займатись її написанням .

у 2004р. Сергій стає артдиректором нічного клубу «Фея» провівши там кілька вечірок і пропрацювавши пів року він розуміє вартий кращого і стає артдиректором клубу «Маракана» де і працює 1.5 роки потім незамінних 6 місяців в клубі «Harley»

у травні 2008го Сергій Відкриває найвідвідуваніший клуб Тернополя «ІБІZA» де стає артдиректором під час роботи саме в цьому клубі він розуміє, що він працює в якості діджея набагато краще за інших яких на той час бачив немало і презентує себе як діджей «DJ SENSEY»

За кілька місяців Сергія починають помічати і слух про нестандартного діджея починає розходитись по Україні, з 2009 року Сергій розпочинає свою гастрольну діяльність кількість його гастрольних дат настільки велика, що досягає до 20ти в місяць !

в 2010р. SeNSeY розуміє, що це не просто гра і перетворює свій діджей сет на складну композицію з використанням 2х ефекторів 4х сд програвачі від побаченого люди просто отримують шок.

У 2012р. Сергій закриває нічний клуб «ІБІZA» і переходить на абсолютно новий рівень коли відкриває нічний клуб Luxury рівня «Allure Night Club» www.allureclub.com.ua – дорогі костюми відомих світових брендів і бізнесмени зі всієї України ось нове життя DJ SeNSeY !

У березні 2013р. Сергій знайомиться з відомим на всю Україну телеведучим ( телеканал М1 )Дмитром Обрізаном який помічає молодого талановитого діджея який втрачає талант в маленькому місті і пропонує йому створити спільний проект на всеукраїнському музичному телеканалі « М1 » у столиці України програма під назвою « UK TOP DANCE », яка була спочатку хіт-парадом в подальшому стала насиченим клубним проектом який і по сьогодні їздить по території України, Польщі, Молдови, Угорщини…

за цей рік Sergey SeNSeY не тільки став культовим діджеєм, але й відзняв відео-кліп на власну пісню « Я Могу » з відомим співаком Kishe та своїмдругом Дмитром Обрізаном .

Дискографія[ред. | ред. код]

  • Scrat & Sensey - El Disco
  • Scrat & Sensey - Main Street
  • Scrat & Sensey - Way to rhe stars
  • Scrat & Sensey - On the Highway
  • Nick InSide - Logic (Scrat & Sensey remix)
  • Scrat, Sensey, Tarry Raze - Crystal Dreams
  • Scrat, Sensey & Ti - Anamnesis
  • Scrat, Sensey & Ti - October (Radio mix)
  • Дима Обризан & Dj SeNSeY ft. Kishe - Я Могу
  • Kungs Vs Cookin' On 3 Burners - This Girl (Subkowski X Lana Geller X Sensey 2k18 Remix
  • Red Hot Chili Peppers - By The Way (Subkowski & Sensey Remix )
  • Subkowski & DJ Sensey feat. Azzja - Your Dreams EP
  • Subkowski & DJ Sensey & DJ Stranger ft Krzysztof Plonka - You Are My Heart
  • Subkowski, DJ Sensey, Krzysztof Plonka - Sprite

посилання[ред. | ред. код]

  1. а б в Помилка цитування: Неправильний виклик тегу <ref>: для виносок під назвою ReferenceA не вказано текст