Forza Horizon 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Forza Horizon 3
Обкладинка стандартного видання із зображенням Lamborghini Centenario та 2017 Ford F-150 Raptor
Розробник Playground Games[a]
Видавець Microsoft Studios
Дистриб'ютор Microsoft Store
Жанр(и) Перегони
Платформа
Дата випуску 27 вересня 2016[b].
Режим гри однокористувацька гра і багатокористувацька гра
Творці
Продюсер Адам Ескью
Режисер(и) Ральф Фултон
Ігродизайнер(и) Мартін Коннер
Програміст(и) Алан Робертс
Художник(и) Бенджамін Пенроуз
Технічні деталі
Носій DVD-ROM[d], оптичний диск і цифрова дистрибуція
Forza
Офіційний сайт(англ.)
CMNS: Forza Horizon 3 у Вікісховищі

Forza Horizon 3 — гоночна відеогра 2016 року, розроблена Playground Games і видана Microsoft Studios для Xbox One і Windows. Це дев'ята частина серії Forza і третя частина підсерії Forza Horizon. Дія гри розгортається у вигаданій Австралії, де гравець є лідером однойменного автомобільного фестивалю Horizon і повинен розширювати фестиваль, проводячи заходи, щоб заробити шанувальників. Як і в попередніх іграх «Forza Horizon», у ній є відкритий світ, де гравці можуть вільно мандрувати мапою.

Розробка Forza Horizon 3 розпочалася у 2014 році після виходу Forza Horizon 2. У розробці гри, як і в інших іграх серії Forza Horizon, брала участь студія Turn 10 Studios. Під час розробки Playground Games тестувала різні технологічні концепції для гри, а також намагалася покращити більше можливостей у порівнянні з попередньою грою. Австралійський сеттинг був обраний через різноманітність регіонів, і команда вирушила до Австралії, щоб провести дослідження для гри.[1]

«Forza Horizon 3» вийшла у вересні 2016 року. Після релізу критики високо оцінили дизайн мап, графіку та кількість контенту, хоча найбільше критики було спрямовано на одноманітність перегонів. Гра була номінована на численні нагороди і продалася тиражем понад 2,5 мільйона копій у 2017 році. Також періодично виходили DLC, зокрема два доповнення. За грою послідувала Forza Horizon 4, випущена у 2018 році.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Silva, Marty (13 June 2016). E3 2016: Forza Horizon 3 Revealed, Release Date Announced. IGN. Архів оригіналу за 11 August 2022. Процитовано 15 February 2021.
  1. Additional work was provided by Turn 10 Studios.
  2. Ultimate видання гри вийшло 23 вересня 2016, а стандартне та делюкс-видання - 27 вересня