Mr. Meat

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Mr. Meat
Розробник Keplerians Horror Games
Видавець Keplerians Horror Games
Жанр(и) горор
Платформа Android
iOS
Дата випуску 19 жовтня, 2018
Режим гри Однокористувацька гра
Мова англійська мова та інші
Наступна гра Mr Meat 2: Prison Break
Офіційний сайт

Mr. Meat (укр: Пан Міт) — гра розробників Keplerians у жанрі survival horror та втеча.

Спочатку була розроблена Kalipso Games, коли Keplerians пізніше представили гру.

Сюжет

[ред. | ред. код]

Якийсь м'ясник на прізвисько Пан Міт викрадає свою співробітницю Амелію Кларк і ховає її у своїй секретній лабораторії. Протагоніст гри – детектив Ентоні приїжджає до компанії Mr. Meat де знаходить божевільного м'ясника-вбивцю, який прагне крові. Його основні цілі – врятувати Амелію, заарештувати пана міта чи врятувати дочку – Ребекку.

Геймплей

[ред. | ред. код]

Персонажі

[ред. | ред. код]

Ентоні

[ред. | ред. код]

Ентоні Мюллер - головний герой. Ентоні — мисливець за головами, який, імовірно, збирає винагороди та рятує людей, щоб заробити гроші.

Ребекка

[ред. | ред. код]

Ребекка Метені - старша дочка Джеффрі і Сьюзен, а також старша сестра Мішель. Ребекка - перша дитина Джеффрі і Сьюзен, а також старша сестра Мішель. Вона жила звичайним життям зі своєю сім’єю, доки Сьюзен не зрадила Джеффрі з Френком, а Джеффрі в гніві перетворив Френка на Свиню 13. Джеффрі вигнав Сьюзен і Мішель зі свого дому та розлучився, але залишив Ребекку під своєю опікою, замкнувши в собі його гараж. У якийсь момент Ребекка впала в колодязь, що вів до казана, повного червоної рідини, яка перетворює будь-кого на свиню, і в кінцевому підсумку проковтнула трохи, таким чином перетворивши себе на напівсвиню. Вона також любить яблука.

Доктор Вайт

[ред. | ред. код]

Доктор Вайт - тритагоніст і другорядний персонаж франшизи, який є вченим. Доктор Уайт почав працювати з Джеффрі та його компанією наприкінці 1989 року, і разом з іншими колегами вони перетворювали людей на свиней і були надто налякані, щоб піти. 13 січня 1990 року він почав розмовляти з дочкою Джеффрі, Ребеккою, а 18 лютого 1990 року він сказав Ребекці бути сильною та протистояти своєму батькові, але 19 лютого 1990 року Ребекка дізналася про експерименти свого батька і була перетворена на свиня після падіння в колодязь, а коли Джеффрі замкнув її в клітку, доктор Вайт у страху втік.

Пан Міт

[ред. | ред. код]

Джеффрі Метені, відомий під своїм псевдонімом Пан Міт. Він виступає головним антагоністом франшизи, який є серійним вбивцею і різником

Цікаві факти

[ред. | ред. код]
  • Рання гра називалася Psychopath Hunt і належала компанії Kalipso Games.
Ця стаття є заготовкою. Ви можете допомогти проєкту, доробивши її. Це повідомлення варто замінити точнішим.