Користувач:Суматранский тигр

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вітаю всіх користувачів та адміністраторів української Вікіпедії!!!

Мене звуть Сергій Худєєв, я 1991 року народження, живу в Росії, в Москві. Дуже поважаю й підтримую Україну та люблю українську мову. На жаль, в даний час я не дуже добре нею володію й часто при написанні текстів на ній користуюся Ґуґл-перекладачем.

Мої захоплення[ред. | ред. код]

Є великим шанувальником проєкту «Смішарики» і активно граю в онлайн-гру «Шарарам».

Також люблю вмикати для фону американські повнометражні 3D-мультфільми (я їх називаю «шреками») — такі, як «Шрек», «Мадагаскар», «Тачки», «Льодовиковий період» та деякі інші.

Люблю грати в відеогру Far Cry 3, але, на жаль, через те, що мої комп'ютери занадто застарілі й не тягнуть її, граю в неї на консолі Xbox 360.

З музики слухаю переважно російську, причому саму різноманітну — від року, панку й металу (таких гуртів, як «Машина часу», «ДДТ»,«Арія» та «Сектор Газа») до блатного шансону типу Сергія Наговіцина та Олександра Дюміна. Також слухаю українськомовні гурти «Океан Ельзи», «Воплі Відоплясова», «Скрябін» та «ТіК».

Дуже люблю російський дореволюційний правопис і часто пишу в ньому тексти, порою з іронічно-глузливою метою.

Мої звички й фобії[ред. | ред. код]

Ненавиджу, коли на вікно садяться голуби, а також коли вони в більшій кількості збираються біля мене на вулиці. Я за це їх називаю «жалюгідними птахами». )

З середині 2000-х років ненавиджу, коли по телевізору звучить мерзенний сигнал, яким заміняють т.з. «ненормативну лексику». Цей сигнал я називаю «піпдьожом» (рос. пипдёж). Останній час я його чую доволі рідко, но все одно він мене дратує.

Є в мене й деякі інші незвичайні особливості, але не буду про них писати, інакше мою сторінку вилучать, як одного разу вже було. )

Мої сторінки в Інтернеті[ред. | ред. код]