WYFR

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сімейне Радіо
WYFR
Країна США
Місто реєстрації Окічобі
Припинив мовлення 2013
Зона мовлення весь світ
Власник(и) Family Stations, Inc.
Заснована 1973
Інтернет http://www.familyradio.com/

WYFR (Сімейне радіо) — колишня короткохвильова радіостанція, що знаходилась в Окічобі, штат Флорида, США. Станція належала корпорації «Сімейне радіо» і передавала християнські радіопрограми для міжнародної аудиторії.

Станція почала своє мовлення 20 жовтня 1973 року, після придбання короткохвильової станції WNYW, розташованої в Сайчуаті, штат Массачусетс, і змінила свій позивний на WYFR, ця абревіатура означає «We're Your Family Radio» — «Ми Ваше сімейне радіо». В 1977 році побудовані нові передавачі в Окічобі, і в 1979 році закриті старі в Сайчуаті.

Перед придбанням колишньої станції WNYW ходили чутки, що станція частково контролюються Центральним розвідувальним управлінням для трансляції антикомуністичної пропаганди .

Позивним сигналом WYFR були перші вісім нот пісні «To God Be the Glory».

У грудні 2013 року станція була придбана мовником WRMI[1].

Мовлення[ред. | ред. код]

QSL картка радіостанції WYFR, випущена з нагоди її 50-річчя (з колекції Віталія Лісовського (Lisner))

Радіостанція вела мовлення 47 мовами. Української служби не було, проте буда російська.

Передачі передавались не лише через передавальний центр в Окічобі, використовують ще й передавачі на Тайвані, острові Вознесіння, в Німеччині та багатьох інших країнах світу і супутник Hotbird.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Thomas (6 листопада 2013). WRMI purchases WYFR transmission site and plans move to Okeechobee. The SWLing Post (амер.). Процитовано 19 квітня 2024.