Джулія Шанель

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Джулія Шанель
Julia Channel
Ім'я при народженні Джулія Пінель
Народження 3 листопада 1973(1973-11-03)[1][2][3] (50 років)
  Париж, Франція
Громадянство  Франція
 Малі
Діяльність співачка, модель, кіноакторка, підприємиця, телеакторка, еротична модель, порноакторка, авторка
Період 1992 — тепер. час
Мови володіння: французька[4]
Волосся брюнетка
Очі карі
Зріст 163 см
Фігура 91-61-91
Груди натуральні
Сценічні імена Lydia Chanel, Julia Chanel, Lady Shanne, Giulia Chanel, Julie Chanel, Giulia Channel, Julia, Giulia Santos, Julia Sow, Ute Wolf
Нагороди

Джу́лія Шане́ль (англ. Julia Channel, ім'я при народженні Джулія Піне́ль; нар. 3 листопада 1973 року, Париж, Франція) — французька порноакторка, фотомодель і акторка телебачення.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Порноіндустрія[ред. | ред. код]

Перші кроки в порнобізнесі Джулії пов'язані з німецьким продюсером Нілсеном Моліторе. Успіх же наздогнав Джулію в Лос-Анджелесі. Попрацювавши близько року в США Джулія переїжджає до Італії. До Франції Джулія повертається вже порнозіркою, взявши участь у багатьох фільмах відомих режисерів — Марк Дорсель у Франції, Джон Леслі та Ед Пауерс в США, Маріо Сальєрі в Італії, Ніл Молітор у Німеччині. Зйомки в порнофільмах Джулія закінчила в 1997 році, однак продовжувала брати участь в еротичних шоу багатьох країн світу — Франція, Італія, Німеччина, США і т. д.

Телебачення[ред. | ред. код]

У 1996 році Джулія з'являється на телебаченні — намагається розкрити свій акторський талант у телесеріалах. Вона брала участь «Трюфель» (Les Truffes) Бернара Ное з Жаном Рено, в «Братах» (Freres) Олів'є Дахау, а також у фільмі «Трохи пороку» (Coup de Vice) Патріка Леві разом з Самі Насері. Разом з Джакала Джейет протягом двох років вела на телебаченні шоу «Крупний план», після створила свою телепередачу Дарчі написи. У 1999 році від телеканалу Canal+ отримала пропозицію вести шоу, яке отримало назву Шоу Джулії Шанель. Попрацювавши трохи на телебаченні запропонувала директору музичних програм MCM вести програму про хіп-хоп і R'n'B. Телепередача отримувала високі рейтинги.

Музика[ред. | ред. код]

Джулія брала участь у зйомках кліпів Menelik «Bye Bye», Method Man «Judgment day», Stomy Bugsy «Ho le le», Silmaris "Cours Vite ". Також її вокал можна почути на альбомах Driver «Le Grand Chelem» і Joey Starr «Authentik»[5].

Література[ред. | ред. код]

У 28 років написала автобіографію.

Нагороди[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.
  2. SNAC — 2010.
  3. Adult Film Index — 2022.
  4. Bibliothèque nationale de France BNF: платформа відкритих даних — 2011.
  5. Біографія Джулії Шанель [Архівовано 26 січня 2010 у Wayback Machine.] (рос.)

Посилання[ред. | ред. код]