Обговорення користувача:Ivasykus/Архів 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії!

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете додати їх до стрічки новин спільноти.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the help desk of the community portal (feel free to use English there if your level of Ukrainian is not sufficient for communication) --AS 11:10, 1 серпня 2009 (UTC)

Про шаблони

Так, один уже є, інші будуть згодом. Зараз просто за навчанням часу на вікіпедію обмаль.--Severnyi 21:39, 4 вересня 2009 (UTC)

Крилья Совєтов (Самара)

Намагаюсь :) --Severnyi 22:52, 28 лютого 2010 (UTC)

добрий вечір!

Вибачте, що турбую вас. Мене звуть Клауді Балагер (користувач Capsot від каталонського Viquipèdia). Я є членом каталонського організації під назвою "Amical de la Viquipèdia", який намагається стати каталонської Chapter, але це було відхилено, оскільки не має каталонського держави. Even though I can speak some basic Ukrainian (my wife Inna is from Odessa Oblast), I'll go on in English (I hope you understand it!) because I'm not too sure of the automated translation. I think that being Ukrainian makes you understand too well what it is to have a language that is striving to be used as a normal one and gain some ground (ya uchiv ukrainska mova tak bahato i koly ja buv Ukraina (Odesa) usi hovorily porusky!). So we're striving to become a Chapter and make it possible for the stateless languages to become a Chapter if they work hard to reach it. Mozhesh/mozhete nas dopomohaty z Вікімедіа Каталонія on your user page. Велике дякую! Бажаю вам всього самого найкращого! На добраніч! Capsot 21:25, 18 червня 2010 (UTC)

«Доктор Хаус» та проект «Популярність»

Вітаю! Дякую за внесок з серіальної та, зокрема, хаусної тематики :) Прошу долучатися до проекту «Популярність».

Через високу популярність серіалу «Доктор Хаус», на разі стоїть потреба в українській версії статті ru:Список эпизодов телесериала «Доктор Хаус», що посідає 116 місце серед найвідвідуваніших статей руВікі. Відповідно, очікується що в укрВікі подібна стаття увійшла б до Топ-200 найпопулярніших та привернула б нових користувачів. Якщо візьметеся за цю справу — буду дуже вдячний! --Α.Μακυχα Θ 17:21, 4 жовтня 2010 (UTC)

У нас же є списки епізодів по сезонам, тож, можливо, варто просто об'єднати ці статті? Severnyi 13:19, 9 жовтня 2010 (UTC)

Вікізустріч у Донецьку

Вітаю. 11 листопада, у четвер заплановано Вікізустріч у Донецьку. Час десь приблизно 13-15 година. Це може бути незручним, бо робочий день але цього разу ми будемо прив'язані до вільного часу Андрія Бондаренка, який буде у Донецьку з коротким візитом. ----yakudza 22:02, 23 жовтня 2010 (UTC)

Зображення

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 17:02, 19 листопада 2010 (UTC)

Фотографія моя. :) Передав її у суспільне надбання --Severnyi 22:25, 22 листопада 2010 (UTC)

Запрошення

Вітаю! У Вікіпедії стоворено портал присвячений Донеччині. Якщо можете, долучіться будь ласка до учасників проекту: Донеччина. --Антон патріот 08:42, 21 січня 2012 (UTC)

Вікізустріч у Донецьку

Вітаю. Запрошую на вікізустріч у Донецьку, яка відбудеться 29 березня, у четвер о 18-00. Прошу підтвердити участь на сторінці Вікіпедія:Вікізустрічі#29 березня, Донецьк --yakudza 19:47, 15 березня 2012 (UTC)

Вікізустріч

Вітаю. 19 червня у вівторок о 14-00 у Донецьку відбудеться вікізустріч. Місце: поруч із пам'ятником Тарасові Шевченку. Далі найімовірніше перемістимось у кафе «Ліверпуль». Запрошую приєднатись на сторінці ВП:ВЗ. --yakudza 15:55, 17 червня 2012 (UTC)

Вилучення

Вітаю, Severnyi! Для того щоб вилучити створену Вами статтю, яку ніхто окрім Вас не редагував потрібно не очистити її, а встановити шаблон {{db-author}} тоді адміністратори її вилучать. --Baseобговореннявнесок 16:54, 1 серпня 2012 (UTC)

Дякую, просто затуркався Severnyi (обговорення) 19:14, 1 серпня 2012 (UTC)

Категоризація шаблонів

Вітаю, Severnyi! Будь ласка, категоризуйте Ваші шаблони однією із підкатегорій категорії Категорія:Шаблони. Дякую. --Baseобговореннявнесок 14:23, 7 серпня 2012 (UTC)

Усе зробив Severnyi (обговорення) 16:50, 7 серпня 2012 (UTC)
Дякую, але у нових шаблонах створених Вами знову немає відповідних підкатегорій Категорія:Шаблони. Будь ласка, категоризуйте їх та не забувайте про категоризацію надалі. --Baseобговореннявнесок 14:36, 14 серпня 2012 (UTC)
Ех, неуважний я. Постараюсь надалі не забувати Severnyi (обговорення) 14:44, 14 серпня 2012 (UTC)

привіт)

вибачте, що турбую. чи ввімкнена у Вас функція для виділення посилань на неоднозначності? запитую, бо у створеному Вами шаблоні у шапці — посилання було не на статтю про гурт… --antanana 14:23, 25 вересня 2012 (UTC)

Якщо чесно, навіть не знав, що є така функція :) Дякую за підказку. А у шапці посилання виправив :) --Severnyi (обговорення) 14:43, 25 вересня 2012 (UTC)

і щодо зображень) завантажені файли ПОВИННІ мати ліцензію. а невільні — {{обґрунтування добропорядного використання}}, бо вони повинні відповідати критеріям. приклад оформлення. як дооформите — приберіть шаблони, які я поставила. бо ще вилучать)) --antanana 08:10, 26 вересня 2012 (UTC)

щодо зображень

привіт. трішки сумного — не варто вантажити невільні фотографії живих публічних осіб. це порушує резолюцію «фонду вікімедія» щодо критеріїв добропорядного використання. тут детальніше: {{LivingPeople}}. тому такий файл Файл:Mllm.jpg піде на вилучення… для ілюстрації статті могла б підійти обкладинка з альбому (але я так зрозуміла, що такого нема?), або кадр із відеокліпа… --antanana 15:41, 30 вересня 2012 (UTC)

Привіт) Зображення там використане в інформативних цілях. Більше того, воно доступне для вільного завантаження в інтернеті, і в описі є посилання, звідки його було взято. Як на мене, цього достатньо, щоб зображення залишили. Якщо ж все-таки варто поміняти, то пошукаю вдалого кадру з кліпу... --Severnyi (обговорення) 15:45, 30 вересня 2012 (UTC)
допоясню — якби на тому сайті, звідки його взято, була якась вільна ліцензія для матеріялів Вікіпедія:Ліцензування зображень — проблем нема. вільне зображення живої публічної людини (людей) можна використовувати у нас. але там не пише, що зображення вільне. якщо не пише — значить невільне. якщо невільне — навіть з інформативною метою використовувать не можна… --antanana 15:56, 30 вересня 2012 (UTC)
Добре. А як тоді ліцензувати, якщо це буде кадр із кліпу?--Severnyi (обговорення) 16:09, 30 вересня 2012 (UTC)
{{кадр}}, якщо не помиляюся. й обґрунтування, звісно --antanana 18:08, 30 вересня 2012 (UTC)
а, взагалі, універсальна ліцензія для невільних файлів — {{fairuse in}} --antanana 18:16, 30 вересня 2012 (UTC)
І ще питання: якщо людина викладає свою фотографію у соціальну мережу, чи можна її використовувавти на Вікі? --Severnyi (обговорення) 16:18, 30 вересня 2012 (UTC)
знаю, що у флікрі можна, викладаючи, вказати під якою саме ліцензією — звідти багато фоток на коммонз перекочовують. ну, і до нас тоді… для такого ред.№ 10490955 потрібен імейл від автора (фотографа) чи власника авторських прав. стандартний приклад дозволу й куди адресувати імейл тут --antanana 18:08, 30 вересня 2012 (UTC)
Із автором я зв'язувався, він начебто як не проти, тому я й розмістив цей шаблон. Зараз відправив йому текст дозволу, він повинен найближчим часом відправити його. Якщо в останній момент відмовиться, використаю кадр із кліпа. --Severnyi (обговорення) 18:31, 30 вересня 2012 (UTC)
окі. в результаті отримається отакий жовтенький квиточок на фото: Шаблон:Дозвіл OTRS Білецький В. С.. може коли натрапляли на таке на зображеннях) це все робиться через систему OTRS --antanana 18:54, 30 вересня 2012 (UTC)

привіт. just in case:
Для того, щоб завантажити файли із Flickr-а на коммонз, потрібно перевпевнитися, що вони опубліковані під ліцензіями BY (CC-BY) чи BY SA (CC-BY-SA), чи «No known copyright restrictions».
Copyright (All Rights Reserved), ND (CC-ND) та NC (CC-NC) не є вільними (це стосується і поєднання із BY чи SA). --31.223.229.143 12:30, 1 жовтня 2012 (UTC)

Статус файлу Файл:Treasure Island 2012.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Treasure Island 2012.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Baseобговореннявнесок 14:52, 20 січня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Sex traffic.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Sex traffic.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Baseобговореннявнесок 14:52, 20 січня 2013 (UTC)

Чому ви вважаєте, що має бути саме так? Також, ви можете просто перенести текст, бо варіант Величний так і зробив, тобто Великий був перший. --Igor Yalovecky (обговорення) 11:59, 21 січня 2013 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Хепі-енд

Зауважте, що можливо деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:47, 15 грудня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні нових фільмів

--KuRaG (обговорення) 12:38, 10 січня 2013 (UTC)

Чому ви вважаєте, що має бути саме так? Також, ви можете просто перенести текст, бо варіант Величний так і зробив, тобто Великий був перший. --Igor Yalovecky (обговорення) 11:59, 21 січня 2013 (UTC)

Так його переклали прокатчики, тому тут без варіантів. Якщо я просто перенесу інформацію, то все одно не зможу зробити перенаправлення з тих двох інших статей. --Severnyi (обговорення) 13:18, 21 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:35, 25 січня 2013 (UTC)

Патрулювання

Вітаю, Severnyi. Останній ваш внесок є конструктивним і загалом відповідає основним вимогам до статей Вікіпедії. Чи не бажаєте ви приєднатися до системи патрулювання, подавши заявку на статус патрульного? Для цього необхідно ознайомитися із правилами патрулювання, бажано привести у відповідність до вимог останні ваші статті, шаблони й категорії; дати лад завантаженим файлам. Зверніть також, будь ласка, увагу на те, що патрулювання не є обов'язком, а лише правом і допомогою іншим патрульним, які не будуть змушені перевіряти ваші редагування. --yakudza 00:26, 18 січня 2013 (UTC)

Дякую, це хороша пропозиція. Зараз подам заявку --Severnyi (обговорення) 00:58, 18 січня 2013 (UTC)

привіт! за результатами обговорення Вам було видано прапорці патрульного (редактора) та відкочувача. бажаю отримувати задоволення від роботи над Проектом! я там дещо відписала у номінації, було б добре, якби Ви прочитали. успіхів! --アンタナナ 03:11, 28 січня 2013 (UTC)

Дякую! Із зображеннями я уже розібрався, тепер таких помилок не буде :) Але все одно дякую іще раз за інформацію Усмішка --Severnyi (обговорення) 03:16, 28 січня 2013 (UTC)
будь ласка) зрозуміла з того, що Ви завантажили інші версії. перейменувать файли? до речі, для безболісного завантаження вільних файлів із флікру є автоматичний скрипт. це простіше, аніж перевантажувать із локального розділу --アンタナナ 03:35, 28 січня 2013 (UTC)
О, і цього теж не знав, це корисно, дякую :) Так, перейменуйте, будь ласка. "Гай" на "RichardWilson", а Крістофер на "ChristopherEccleston". І, можливо, їх варто перенести на коммонз, як вважаєте? --Severnyi (обговорення) 03:38, 28 січня 2013 (UTC)
ага, варто. тому й «ненав'язливо» дала Вам посилання на скрипт п.с. всякі корисні штуки щодо роботи із файлами збираю тут. мо' пригодиться --アンタナナ 03:42, 28 січня 2013 (UTC)

привіт! перепрошую, що турбую. перечитайте, будь ласка, Вікіпедія:Документація шаблонів і виправте у шаблоні. також не забувайте, що категорія шаблону повинна бути ВСЕРЕДИНІ теґів <noinclude></noinclude>. якщо вона так, як у Вас зараз — вона категоризує статті, які включають цей шаблон --アンタナナ 17:30, 30 січня 2013 (UTC)

Категоризація шаблонів

Привіт. Зверніть увагу, що отак : постійна версія № 11561739 категоризувати не можна. Там категорія не огорнена парним теґом <noincude>, тому всі сторінки що включають цей шаблон категоризуються в Категорія:Шаблони, чого не повинно бути. Прошу виправити тут і скрізь де, можливо, таке є. І також попрошу бути уважнішим надалі. --Baseобг.вн. 17:29, 30 січня 2013 (UTC)

Також зайшов у створені Вами шаблони і натрапив на Шаблон:Сезони_з_П'ятим_Доктором (перший на який клацнув) — він не категоризований зовсім. Сінс Ви патрульний прошу передивитися Ваші шаблони, привести їх у відповідність з ВП:ПАТ, а ще краще було б у відповідність із моїм проектом, який я сподіваюсь колись таки дописати — Користувач:Base/Правилотворчість/ПАТ — я стараюсь там довести вимоги до ідеалу. --Baseобг.вн. 17:39, 30 січня 2013 (UTC)
У старих шаблонах може бути багато помилок, зараз спробую їх повиправляти. Подивіться, будь ласка, іще раз на шаблон Продукт BBC, скажіть, чи все правильно. --Severnyi (обговорення) 17:43, 30 січня 2013 (UTC)
Так, із цим наразі наче все ок, дякую, що виправили. Буду вдячний якщо також і повиправляєте усі інші. --Baseобг.вн. 17:56, 30 січня 2013 (UTC)

Файли

Файл:Whiskey.jpg Якщо у вас таке ще є, то треба повиправляти/повилучати б. Це в т.ч. --Baseобг.вн. 17:59, 30 січня 2013 (UTC)

себто йому можливо створити вільну заміну, а отже обґрунтування тут не є можливим --アンタナナ 19:13, 30 січня 2013 (UTC)

привіт. замінила на це ;) добре, що відгукнулися --アンタナナ 16:31, 31 січня 2013 (UTC)

О, чудово, дякую :) Тепер точно все за правилами Усмішка --Severnyi (обговорення) 17:34, 31 січня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у тижні кінопремій

--KuRaG (обговорення) 10:56, 1 лютого 2013 (UTC)

Вітаю! Шановний Іван, відпатрулюйте, якщо Вам не важко мої правки, і зніміть мабуть: Розширити розділ|дата=січень 2011, не дуже хочу сам це робити, бо щось не таланить мені, весь час комусь на "мозоль" наступаю :-). Дякую! -- Максим.Btxo (обговорення) 17:12, 22 лютого 2013 (UTC)

Доброго дня! Дякую за Ваш внесок. На жаль, дуже мало користувачів тягнуть тенісну тематику. Але я не став ставити позначку "перевірено", тому що у статті є іще декілька недопрацьованих моментів. По-перше, майже немає внутрішніх посилань. Додайте їх, будь ласка (назви турнірів можете подивитися, наприклад тут). По-друге, немає джерел. Треба додати ще декілька ресурсів у розділ "Посилання" та зробити примітки (як тут). У розділі "2008" треба зробити абзаци. Ну і бажано додати зображення (подивіться, як це в англійській версії. Не подумайте, що я прискіпуюсь, але це треба зробити . З повагою, Severnyi (обговорення) 17:27, 22 лютого 2013 (UTC)
Дякую, Вам за оперативну відповідь. Ніколи б не подумав що тематику потрібно "тягти"... Тут в нас у вікі "завали" куди не поткнешся :-)... (особливо сумно за шахи і теніс). Як знайду час обов'язково спробую допрацювати. Що прискіпуєтеся і не думаю... у кожного свої погляди на довершеність ))). Усіх гараздів! Шануймося, Btxo (обговорення) 17:44, 22 лютого 2013 (UTC)

Шаблон:Політичний устрій Швеції - Шаблон:Швеція в темах

Прошу відпатрулювати. З повагою --Krupski Oleg (обговорення) 12:01, 4 березня 2013 (UTC)

Шаблони перевірив, але є одне прохання. Поперейменовуйте, будь ласка, усі статті типу "Наука в Швеції" на "Наука у Швеції". --Severnyi (обговорення) 12:27, 4 березня 2013 (UTC)
привіт. а перенаправлення у навігаційному шаблоні так і залишили… --アンタナナ 13:15, 4 березня 2013 (UTC)
Гм... У мене чомусь не працює додаток, який повинен підсвічувати перенаправлення. Дякую, що помітили, зараз поприбираю --Severnyi (обговорення) 19:53, 4 березня 2013 (UTC)

Прошу відпатрулювати

Прошу відпатрулювати (помилки виправити - я тільки вчусь, не судіть суворо)

З повагою. Дякую --Krupski Oleg (обговорення) 18:19, 7 березня 2013 (UTC)

  1. Доброго дня! Шукаю тенісного прихильника, який би створив сторінку про цього спортсмена (натрапив на Вас). Я, зі свого боку добавив про його хокейну кар'єру (статистику, шаблон, джерела та невеликий текст). Як про хокеїста можу створити сторінку, але боюся що сам, належним чином, не розкрию тенісну тематику. Занадто мало у цьому розуміюся. А в тенісі успіхів у нього чимало (дещо читав).
  2. У мене є два тенісних хокеїста: Зікмунд Зденек Альбертович та Новиков Іван Захарович. Можливо Ви перегляните та перевірите?--З повагою, Roman333 (обговорення) 11:49, 28 лютого 2013 (UTC)
    Доброго дня! Ну у моїх глобальних планах було створити статті про усіх переможців ТВШ, але до Дробного я дійду іще не скоро. Можете створити статтю Ярослав Дробний (тенісист) (бо є іще Ярослав Дробний (футболіст)), вказавши там його хокейну статистику, і зазначивши, що він також був тенісистом - а тенісну біографію я згодом додам. Статті про Зікмунда та Новикова перевірив. Я ж так розумію, про них немає статей у інших розділах вікіпедії, навіть у російській? --Severnyi (обговорення) 13:17, 28 лютого 2013 (UTC)
Про Новикова та Зікмунда немає у іншомовних розділах вікіпедії. Тому і ставив максимум посилань. Чому нам не бути першими? Створюються сторінки і про менш видатних спортсменів. Не іх вина, що жили давно та рано загинули. Також багато передивився про Дробного різної інформації. Найближчим часом зроблю свою частину та сподіваюсь на Вашу допомогу. Тенісний розділ залишаю Вам. --Roman333 (обговорення) 13:47, 28 лютого 2013 (UTC)
Доброго вечора. На моїй сторінці обговорення зроблений шаблон: спортсмен. Якщо влаштовує — завтра заміню хокейний. З повагою, Roman333 (обговорення) 21:22, 10 березня 2013 (UTC)
Доброго ранку. Довго думав, як буде краще. Розглядав навіть варіант створення окремої картки "Тенісист і хокеїст" (з огляду на те, що він не єдиний такий). Але зрештою, мені здається, оті дві картки, що є у Вас на сторінці обговорення, - це оптимальний варіант. Дякую, що написали статтю повністю Усмішка. З повагою, --Severnyi (обговорення) 04:52, 11 березня 2013 (UTC)

Прошу відпатрулювати ще

Прошу відпатрулювати

З повагою. Дякую --Krupski Oleg (обговорення) 06:59, 14 березня 2013 (UTC)

Я все перевірив, але надалі прошу бути уважнішим із інтервікі: у перших чотирьох шаблонах вони не були проставлені, я їх додав. З повагою, --Severnyi (обговорення) 07:58, 14 березня 2013 (UTC)
Дякую. Ще будь ласка

З повагою --Krupski Oleg (обговорення) 09:29, 14 березня 2013 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ashes to Ashes Series 2 OST.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Ashes to Ashes OST.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ashes to Ashes OST.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:AtAtitle.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:AtAtitle.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:05, 23 березня 2013 (UTC)

Пане Base, обґрунтування добропорядного використання у всіх цих файлах було вказано, хоча і не було проставлено шаблон. З повагою, --Severnyi (обговорення) 22:24, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:DamnedUnited.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:DamnedUnited.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 20:18, 25 березня 2013 (UTC)

Стаття «1221»

Добрий день. Чому у статті «1221» ви відкинули мої редагування? Хіба ви не знаєте, що назви гуртів, пісень, альбомів, студій звукозапису пишуться в лапках? З повагою, --Тарас Самборський (обговорення) 13:17, 12 травня 2013 (UTC)

Що занадто - то не здраво. Наприклад, брати в лапки назви пісень у списку пісень - це занадто. Те ж саме стосується і назв альбомів у списках альбомів. Подивіться, для прикладу, будь-який навігаційний шаблон, що стосується гуртів (ОЕ у тому числі) - там назви альбомів не беруться у лапки, тому що це не потрібно. А назви гуртів, якщо у реченні немає уточнюючого слова "гурт", якраз-таки пишуться без лапок. Тому ваші редагування багато в чому були просто зайвими. Конкретно у статті 1221, наприклад, я згоден, що потрібні лапки у тексті, але у шаблоні та в списку композицій - ні. З повагою, --Severnyi (обговорення) 14:20, 12 травня 2013 (UTC)
Згідно правопису, назви пісень дійсно слід писати в лапках. Цього правила слід дотримуватись, особливо, коли назва в реченні. Проте, можна обійтись без лапок коли є перелік пісень альбому (трекліст). Проте, називати редагування зайвими я би не спішив. Хоча, умисне додавати лапки до треклістів теж вважаю за недоцільне. --Щиро Ваш, Дивний 19:22, 16 травня 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Weare.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. RLuts (talk) 15:04, 2 червня 2013 (UTC)

Файл було завантажено із дозволу автора, який надіслав його на permissions@wikimedia.org ще у вересні минулого року. Чому там досі не стоїть позначка OTRS - питання не до мене. --Severnyi (обговорення) 15:12, 2 червня 2013 (UTC)

Доброго дня! Файл є у вільному доступі на Commons, тому його можна сміло видаляти. І ще одне питання: працюю над Переможці Вімблдонського турніру серед чоловіків в одиночному розряді, я там перелічив усіх чемпіонів, і аматорів, і професіоналів. Однак, шаблони створені Вами поділені на "до 1967" і "після 1967". Сподіваюся, що це не впливає на список, і його не треба перекроювати. --TnoXX (обговорення) 11:19, 15 червня 2013 (UTC)

Доброго дня! Дякую за інформацію про файл, буду розбиратися А список перекроювати не треба - Ви ж бо перераховуєте усіх переможців, тому ота позначка "Відкрита ера", яку Ви зробили, - оптимальний варіант. Тільки є одне прохання: приведіть імена тенісистів у відповідність із тими самими шаблонами або із оцим (наприклад, у Вас Ентоні Уілдінг, а має бути Ентоні Вілдінг; у вас Френк Седгмен, а має бути Френк Седжмен тощо). І уточніть Ярослава Дробного :) З повагою, --Severnyi (обговорення) 11:52, 15 червня 2013 (UTC)
Доброго дня (ще раз)! Переписати не важко, але правильно має бути саме Седгмен (а ще правильніше Седґмен), бо "g" перед приголосною читається як "ґ", і лише перед "e", "i" та "y" - як "дж". З Вілдінгом переправлю, хоча, знову ж таки, "W" постійно по-різному пишеться у нашій Вікі. Правильно було б (як вимовляєтья) щось подібне на "у". А з Ярославом Дробним мусите допомогти: в 1949 році він став громадянином Єгипту, але то сталося до Вімбледону? Чи після турніру? --TnoXX (обговорення) 13:28, 15 червня 2013 (UTC)
Ґуґл транслейт озвучує як "Седжмен", бо прізвище походить від "Sedge" i "man". Що стосується "W", то правильно, звісно, вживати "у нескладове", але його у нас, на жаль немає, тому традиційно вживається "В" (Волт Дісней, Вілл Сміт тощо). А Ярослав Дробний (тенісист) на Вімблдоні-49 був іще чехом :) --Severnyi (обговорення) 13:44, 15 червня 2013 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Mllm.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 18:46, 15 червня 2013 (UTC)

Труднощі перекладу

Доброго вечора! Я поперейменовував, що міг, але виникло декілька моментів:

  • Вілфред Беддлі; англійською Wilfred Baddeley, отже правильно мало б бути → Вілфред Бедделі. Можливо потрібно перейменувати і стронку. Якщо не перейменовувати, то "д" має бути одне. І тут він то з двома, то з одною "д".
  • Джон Гартлі; правильно (і Ви у статті так пишете) "Хартлі", але чому Гартлі як основна стаття, а "Хартлі" – тільки редирект. Мало б бути навпаки
  • Щодо Гамільтон, Герберт, Догерті; вони мали б бути через "х", але я так розумію, то вже традиційно в українській так переводиться?
  • Еллсворт Вайнс; тут треба подвоювати "л", ніби один склад?

Не сприймайте, якби я докопувався, але якщо все це вирішимо, то користь буде і мені, і Вам.--TnoXX (обговорення) 20:36, 17 червня 2013 (UTC)

Це правильно, що помічаєте такі речі, тому що я ж їх можу іноді пропустити :)
  • Щодо Baddely Ви праві, він має бути Бедделі.
  • Статтю про Джона Гартлі я створював як "Джон Хартлі", потім перейменовував, а в тексті, очевидно, залишив. Треба виправити.
  • Так, Гамільтон, Догерті і Герберт (так само, як і Гартлі) пишуться через "Г", тож це правильно.
  • А щодо Еллсворта, то я не впевнений. З одного боку, ми повинні зберігати максимально наближене до оригіналу написання, а з іншого - українська мова тяжіє до спрощення. Але, напевне, краще залишити дві.
Якщо десь іще помітите такі недоліки, повиправляйте їй, будь ласка, у відповідності із цим, бо я справді міг багато чого проґавити. --Severnyi (обговорення) 21:31, 17 червня 2013 (UTC)

Доброго здоров’я, шановний Severnyi!

Будь ласка, коли додаєте до статті категорії, не забувайте прибирати з неї Шаблон:Без категорій.

З повагою, --Olexa Riznyk (обговорення) 12:17, 12 липня 2013 (UTC)

Іван, дякую Вам за виправлення!

З повагою — Олексій Турбаєвський -- Chelovechek (обговорення) 13:32, 3 серпня 2013 (UTC)

Навіщо

Ви підтвердили вандальну версію за 21:07, 8 квітня 2013‎ ?✍ Green Zero Обг 11:55, 25 вересня 2013 (UTC)

Я не правку підтвердив, а повністю статтю, яка на той момент була зовсім не перевірена. Тої вандальної букви не помітив, моя провина. --Severnyi (обговорення) 14:39, 25 вересня 2013 (UTC)