Іскра (акціонерне товариство)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
ПрАТ «Львівський електроламповий завод „Іскра“»
Тип науково-виробниче об'єднання.
Галузь освітлювальна техніка
Гасло «Народжене з любов'ю — вічне...»
Засновано 1 жовтня 1972
Штаб-квартира Львів, Україна, 79066, вул. Вулецька, 14.
Продукція лампи: світлодіодні, розжарення (галогенні в тому числі), газорозрядні, люмінісцентні та стартери до них, світлодіодні світильники
Співробітники ~ 2500
www.iskra.com.ua

ПрАТ «Львівський електроламповий завод „Іскра“»  — львівська світлотехнічна компанія, яка має повний завершений технологічний цикл виробництва джерел світла, від наукових розробок до виготовлення компонентів та готової продукції.

Підприємство постійно розвиває науково-дослідний та виробничо-технічний потенціал, зокрема вдосконалює наявні технології, вкладає значні кошти в модернізацію та розвиток виробництва, розробляє нові джерела світла.

Товарний асортимент ПрАТ «Львівський електроламповий завод „Іскра“» налічує понад 280 видів ламп загального і спеціального призначення, світлодіодні LED лампи та світлодіодні LED світильники для побутового та промислового призначення, а також кварцово-галогенні, мініатюрні, автомобільні, натрієві й ртутні, компактні люмінесцентні та лампи-фари.

Світлотехнічна продукція постачається під торговими марками «Helios», «Sygnal», «Soleo», «TechLamp» та «Іскра», які зареєстровані у 33 країнах світу. Продукція займає значну частку на ринку освітлювальної техніки України.

Якість продукції перевіряється випробувальним інститутом ПрАТ «Львівський електроламповий завод „Іскра“» та відповідає критеріям атестації на проведення вимірювань у даній сфері (Св. № РЛ018/15 від 23.01.2015) та найсуворішим вимогам європейських стандартів безпеки.

20 квітня 2006 р. на основі обстеження виробництва ПрАТ «Львівський електроламповий завод „Іскра“» та позитивних результатів випробувань в лабораторії міжнародного органу з сертифікації «TÜV Rheinland» (ТЮФ Рейнланд) м. Будапешт (Угорщина) взірців електроламп торгових марок «Iskra» та «Volta» підприємству було вручено сертифікати відповідності CE та сертифікати TÜV GS, що дає можливість виходу продукції ПАТ «Іскра» на ринки Євросоюзу.

Посилання[ред. | ред. код]