Автошлях B56 (Німеччина)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Автошлях B56

B56 у Бонні (міст Кеннеді).
Загальні дані
Країна  Німеччина
Номер B 56
Довжина 150 км
Напрямок захід-схід
початок Зельфкант
кінець Гуммерсбах
Дорожнє покриття асфальтобетон
OpenStreetMap r27013  ·R

CMNS: Автошлях B56 у Вікісховищі

Федеральна траса 56 (Б 56, нім. Bundesstraße 56) — німецька федеральна автомагістраль, що веде від голландського кордону в Зельфкант-Тюддерні через Юліх (де перетинає A 44), Дюрен (перетинає A 4), Euskirchen (перетинає A 1) і Свісствль - Міль (перетинає A 61) до Бонна. Там він перетинає Рейн (міст Кеннеді), а потім продовжує рух через Санкт-Августин і Зігбург (де він перетинає A 3) до Віля до A 4.

Історія[ред. | ред. код]

Будівництво мосту поблизу Ойскірхена

Походження сьогоднішнього Б 56 полягає у запровадженні Веймарською республікою 17 так званих «дорог далекого сполучення» (FVS). Січень 1932 року. Послідовну нумерацію вперше ввели в Німеччині. У 1934 році вулиця була перейменована на Reichsstraße 56. Спочатку він пролягав від Аахена через Дюрен до Бонна, а звідти до Зігбурга. Ділянка між Дюреном і Ойскірхеном була модернізована до шоссе в 1935 році, наступна ділянка між Ойскірхеном і Бонном була побудована між 1933 і 1938 роками як частина дорожнього сполучення від Бонна до Шлейдена (див. також B266) розширено до сільської дороги з твердим покриттям.

Маршрут[ред. | ред. код]

Федеральна траса 56n[ред. | ред. код]

Автошлях B56
Загальні дані
Країна  Німеччина
Номер 56n
OpenStreetMap r27013  ·R

CMNS: Автошлях B56 у Вікісховищі

Доповнення до Б 56 федеральна траса 56n (B 56n) проходить через Північний Рейн-Вестфалію двома ділянками:

Планування та проекти нового будівництва[ред. | ред. код]

Об’їзна дорога Дюрен-Ост передбачає, що B 56 пройде навколо Дюрена, оскільки неможливо розширити дорогу з чотирьох до шести смуг у межах Дюрена. Для цього між шляхопроводом Heerweg і розв’язкою B 56/Eisenbahnstrasse, буде створено новий переїзд, який забезпечить рух транспорту (від A 4 приїзд) дві смуги до старої Б 56 веде трьома смугами до Б 56n веде до Ойскірхена і включає смугу лівого повороту, яка веде вниз до Гейрвега. На цьому ж перехресті є дві смуги, що йдуть у протилежних напрямках до А 4, дві смуги в напрямку колишньої Б 56 та смуга для правого повороту в напрямку Гейрвега.

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]